Yhdistys

Keski-Pohjanmaan Maanpuolustusnaiset ry


Yhdistyksen tiedot

Kuvaus toiminnasta

Yhdistys kokoaa Keski-Pohjanmaan alueen naisia mukaan toimintaan. Yhdistyksemme järjestää tilaisuuksia, jäseniltoja ja koulutuksia koko Keski-Pohjanmaan alueella, joissa sisältöinä on tiedon jakaminen arjen turvallisuuteen liittyvistä asioista ja varautumisesta arjen häiriötilanteisiin. Yhteistyö alueen kyläyhteisöjen kanssa antaa mahdollisuuden olla mukana niiden tapahtumissa. Naisten innostaminen liikkumaan ja ylläpitämään kuntoa järjestämällä retkiä luontoon hyödyntäen alueen luontoreittejä.

Toiminnan tarkoitus

Yhdistyksen toiminnan tarkoitus on toiminta-alueen naisten maanpuolustustahdon, - tiedon ja – taidon lisääminen sekä henkisen ja fyysisen kunnon vahvistaminen, naisten toimintavalmiuksien turvaaminen arjen häiriötilanteiden, kriisi- ja poikkeusolojen varalta.

Toiminta-alueToimiala ja yhdistysluokittelu

Maanpuolustus

Toimintaa kuvaavat hakusanat

Maanpuolustus, arjen turvallisuus, varautuminen, arjen häiriötilanne,

Yhteystiedot

Yhdistyksen sähköpostiosoite
mpn.keskipohjanmaa@gmail.com

Yhteyshenkilöt

Puheenjohtaja: Helinä Jokitalo
Puhelin: 0504320967
helina.jokitalo@gmail.com


Muu Päivi Sorjonen
Puhelin: 0405537321
paivi.sorjonen@kotinet.comKatso kaikki tiedot »eVILJO

Yhdistysten ja yhteisöjen kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi. Viljo vahvistaa yhdistyksen tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi Viljossa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton nettisivu ja tapahtumakalenteri.

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain yhdistyksen oman eVILJO-tunnuksen kautta.

REKISTERÖIDY