Yhdistys

FinFami Pohjanmaa ry – FinFami Österbotten rf

FinFami Pohjanmaa ry – FinFami Österbotten rf

Yhdistyksen tiedot

Kuvaus toiminnasta

FinFami Pohjanmaa ry on kaksikielinen mielenterveysomaisten yhdistys. Yhdistyksemme tavoitteena on tukea ja auttaa mielenterveysomaisia. Tarjoamme omaisille tietoa, tukea, keskusteluapua ja vertaistukea. Omaisneuvoja tavattavissa sekä varatulla ajalla että matalankynnyksen tapaamisaikana tiistaisin ja torstaisin klo 15-17 ja keskiviikkoisin klo 12-15. Otathan yhteyttä! Vapaaehtoiset omaiset ohjaavat vertaistukiryhmiä. Järjestämme luentoja ja teemailtoja mielenterveyteen ja omaisen omaan hyvinvointiin liittyen. Lisätietoa saat toiminnastamme, jäsenyydestä tai vapaaehtoistoiminnasta nettisivuillamme.

Toiminnan tarkoitus

Järjestö on vahva mielenterveysomaistyön asiantuntija ja vaikuttaja. Omaisjärjestön tehtävä on edistää mielenterveysomaisten ja -perheiden hyvinvointia antamalla tietoa, tukea ja toivoa.

Toiminta-alue

Kokkola, Paikallinen, Maakunnallinen
Kannus, Kaustinen, Toholampi, Lestijärvi, Halsua, Veteli, Perho,

Toimiala ja yhdistysluokittelu

Muut aatteelliset yhdistykset, Muu perhe- ja nuorisotoiminta, Muu senioritoiminta, Muu sosiaali- ja terveystoiminta, Päihde ja mielenterveys, Muu vapaa-ajantoiminta

Toimintaa kuvaavat hakusanat

Mielenterveys, yksilökäynti, tuki, tieto, omaisneuvonta, omainen, henkilökohtainen keskustelu, jäsenillat, luentoja, luento, koulutusta, koulutus, kursseja, kurssi, yhteisiä matkoja, kulttuuri, liikunta, voimavaraviikonloppuja, tuettuja lomia, keskustelu- ja vertaistukiryhmiä, vertaistukiryhmä, keskusteluryhmä, Anhörigrådgivning, individuella stödsamtal, medlemskvällar, föreläsningar, utbildningar, kurser, gemensamma resor, kultur och idrott, rekreationshelger, understödda semestrar, samtals- och stödgrupper, kurs, psykisk ohälsa, föreläsning, frivilligverksamhet, vapaaehtoistoiminta, vertaistuki, kamratstöd, Kokkola, Karleby, Jakobstad, Pietarsaari, anhörig, stöd, information, familj, perhe,

Yhteystiedot

Toimipaikan käyntiosoite
Kaarlelankatu 21 67100 Kokkola

Postiosoite
Kaarlelankatu 21, 67100 Kokkola 67100 Kokkola

Toimipaikan puhelin
044 7634 100

Yhdistyksen sähköpostiosoite
info@finfamipohjanmaa.fi

Yhteyshenkilöt

Muu: Minna Pellinen
Puhelin: 044 7634 100
minna.pellinen@finfamipohjanmaa.fi


Muu Katrin Björklund
Puhelin: 044 7634 101
katrin.bjorklund@finfamipohjanmaa.fiKatso kaikki tiedot »eVILJO

Yhdistysten ja yhteisöjen kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi. Viljo vahvistaa yhdistyksen tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi Viljossa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton nettisivu ja tapahtumakalenteri.

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain yhdistyksen oman eVILJO-tunnuksen kautta.

REKISTERÖIDY