Yhdistys

Kokkolanseudun Hengitysyhdistys ry

Kokkolanseudun Hengitysyhdistys ry

Yhdistyksen tiedot

Kuvaus toiminnasta

Ohjattuja liikuntaryhmiä Kokkolassa sekä Kannuksessa. Ryhmissä liikutaan oman kunnon ja tunnon mukaan keskittyen lihaskunnon, tasapainon, liikkuvuuden ja hengitys- ja verenkiertoelimistön kunnon ylläpitämiseen ja parantumiseen. Ryhmissämme vertaistuki on tärkeää! Liikuntaryhmiin voit tutustua 2 kertaa ilmaiseksi, jonka jälkeen maksamalla kausimaksun tai liittymällä yhdistyksen jäseneksi voit jatkaa ryhmässä. Lisätietoja saat yhdistyksemme puheenjohtajalta. Teemalliset jäsenillat kaikille avoimia. Teemoina mm. uniapnea, uniahtauma, sisäilmaoireet, astma sekä jaksaminen. Jäseniltoja järjestetään eri puolilla Soiten aluetta. Lisätietoja yhdistyksemme nettisivuilta tai yhdistyksemme puheenjohtajalta.

Toiminnan tarkoitus

Yhdistyksemme edistää hengityssairaiden ja heidän läheistensä elämänlaatua ja terveyttä sekä toimimme edunvalvonta- ja tukijärjestönä ja pidämme puhdasta elinympäristöä tärkeänä.y

Toiminta-alue

Kokkola, Paikallinen, Maakunnallinen
Kannus, Kaustinen, Toholampi, Lestijärvi, Halsua, Veteli, Perho,

Yhteistyö

Millaisia yhteistyömahdollisuuksia voitte tarjota muille yhdistyksille?
Yhteiset yhdistyksien väliset jäsenillat, yhteiset retket, tapahtumat, kokememustoimijaosaamisen vaihto, varusteiden vaihto ja lainaus & hyvien käytänteiden jakaminen.

Millaisia yhteistyömahdollisuuksia voitte tarjota julkiselle sektorille (kunnat, kuntayhtymä, Soite, maakunta)?
Matalan kynnyksen palveluiden tarjoaminen, palveluketjujen kehittäminen, kokemustoimijaosaamisen tarjoaminen & hyvien käytänteiden jakaminen.

Millaisia yhteistyömahdollisuuksia voitte tarjota koulutusorganisaatioille (koulut ja oppilaitokset)?
Opiskelijat tukena tietoteknisissä asioissa, kokemuksien jakaminen luokkakummien avulla, molemminpuolinen tuki ja kohtaaminen .

Millaisia yhteistyömahdollisuuksia voitte tarjota yrityksille?
Kokemustoimijuuden tarjoaminen, yhteiset tapahtumat & palvelun vaihto.

Toimiala ja yhdistysluokittelu

Lapsiin ja perheisiin liittyvät yhdistykset, Monikulttuurisuus, Muu perhe- ja nuorisotoiminta, Muu sosiaali- ja terveystoiminta, Potilasyhdistykset, Vammaisyhdistykset, Muu vapaa-ajantoiminta, Ympäristö ja luonnonsuojelu

Toimintaa kuvaavat hakusanat

Terveelliset elintavat, uni, uniapnea, astma, keuhkosairaudet, vertaistuki, puhdas sisäilma, ryhmätoiminta, lihaskunto, liikkuvuus, tasapaino

Yhteystiedot

Yhdistyksen sähköpostiosoite
kokkolanseutu@hengitysyhdistys.fi

Yhteyshenkilöt

Puheenjohtaja: Satu Heinoja
Puhelin: 0407036379
satu.heinoja@hengitysyhdistys.fi


Varapuheenjohtaja Helena Hilli
Puhelin: -
kokkolanseutu@hengitysyhdistys.fiKatso kaikki tiedot »eVILJO

Yhdistysten ja yhteisöjen kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi. Viljo vahvistaa yhdistyksen tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi Viljossa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton nettisivu ja tapahtumakalenteri.

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain yhdistyksen oman eVILJO-tunnuksen kautta.

REKISTERÖIDY