eVILJO

Yhdistysten ja
yhteisöjen
kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi ja yhteistoiminnan kehittämiseksi. eVILJO vahvistaa toimijoiden tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi eVILJO:ssa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton käyntikorttinäkymä, kotisivu ja tapahtumakalenteri!

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain oman eVILJO-tunnuksella, jonka saat sähköpostiisi rekisteröinnin jälkeen.

Lisää yhdistyksesi tiedot eVILJO:n rekisteriin.
Ajankohtaista

28.3.2019

Taito Keski-Pohjanmaa ry

Taito Keski-Pohjanmaa ry on vuonna 1969 perustettu valtakunnalliseen Taitojärjestöön kuuluva yhdistys, jonka tehtävänä on keskipohjalaisen käsityön edistäminen kulttuurina ja elinkeinona. Yhdistyksen toiminnan pohjana on suomalainen käsityö- ja kulttuuriperinne ja työssä korostuu aikaa kestävä muotoiluosaaminen.Taito Keski-Pohjanmaa ry:n keskeisiä palveluja ovat käsityökurssit ja työpajat, taiteen perusopetuksen käsityökoulu, käsityömateriaalien ja -tuotteiden välitys, Taito-yrityspalvelut, tapahtumat, kiertävä käsityöneuvonta Muotoilubussilla, näyttelyt ja kulttuurimatkailupalvelut. Tätä työtä tekee yhdessä kanssanne 10-14 työntekijäämme vuosittain. Koulutusten ja neuvonnan asiakasmäärä on vuosittain 10 000-13 000 ja käsityökoululaisten määrä 250-300. Lisäksi messut ja näyttelymme kohtaavat noin 70 000 henkilöä.

Yhteystiedot

Toimipaikan käyntiosoite
Mannerheiminaukio 3 67100 Kokkola

Postiosoite
Mannerheiminaukio 3 67100 Kokkola

Toimipaikan puhelin
06 8328550

Yhdistyksen sähköpostiosoite
kankuri@taitokeskipohjanmaa.fi

https://taitokeskipohjanmaa.fi/