eVILJO

Yhdistysten ja
yhteisöjen
kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi ja yhteistoiminnan kehittämiseksi. eVILJO vahvistaa toimijoiden tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi eVILJO:ssa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton käyntikorttinäkymä, kotisivu ja tapahtumakalenteri!

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain oman eVILJO-tunnuksella, jonka saat sähköpostiisi rekisteröinnin jälkeen.

Lisää yhdistyksesi tiedot eVILJO:n rekisteriin.
Ajankohtaista

31.3.2016

Kokkolanseudun Luustoyhdistys

Kokkolan seudun Luustoyhdistys toimii osteoporoosin ja osteoporoosiperäisten luunmurtumien ehkäisemiseksi, luuston terveyden ja terveellisten elintapojen sekä osteoporoosikuntoutujien tutkimuksen, hoidon ja kuntoutuksen edistämiseksi. Yhdistyksen perustamiskokous on pidetty 17.11.2006 Kokkolassa, joten tänä vuonna juhlimme 10-vuotistaivalta. 

Kokkolan seudun Luustoyhdistys on Suomen Luustoliitto ry:n jäsenjärjestö, joka on valtakunnallinen kansanterveys-, potilas- ja liikuntajärjestö.

Jäsenetuihimme kuuluu neljä kertaa vuodessa ilmestyvä monipuolinen Luustotieto -jäsenlehti, vertaistuki, jäsenillat, yleisöluennot, tuetut virkistyslomat ja sopeutumisvalmennusta sekä koulutusta Luustoliiton kautta. Paikallisesti olemme jäsenillemme sopineet normaalihintaisista tuotteista – 10 % seuraavista liikkeistä: Medirex, Kokkola (kuntosali- ja avoimet ryhmäliikuntatunnit), Unilabs, Kokkolan Röntgen (DEXA-mittaus), Kälviän kuntoutusasema (hieronnat), Käsityöliike Katariina (langat), Heinikka (paperit, leimat ja kuvioleikkurit), Kampaamo Pike (kaikki tuotteet). Valtakunnalliset alennukset: Instrumentarium Look&Life –myymälälöistä kautta maan  etuja ja alennuksia ja CITYTERVEYS, laboratorio- ja tutkimuspaketeista. Jäsenedut saa esittämällä Luustoliiton jäsenkortin.

Jäseneksemme voi liittyä kuka tahansa luustohuollosta ja terveystiedosta kiinnostunut henkilö. Yhdistyksen vuoden 2016 jäsenmaksu on kaksikymmentä (20) euroa.              

Yhdistyksemme kannattajajäsenmaksu on kymmenen (10) euroa. 

Jäseneksi tai kannattajajäseneksi liittymisiä ottaa vastaan yhdistyksemme jäsenvastaava Sirkka Wihlman puh. 040 700 3255, sirkka.wihlman2@gmail.com 

Yhdistyksen puheenjohtaja on Aira Hirvikoski, 050 331 0274, aira.hirvikoski@hotmail.com, varapuheenjohtaja Olavi Ström, 050 463 9235, olavi.strom@gmail.com ja sihteeri Virpi Mild 050 594 8685, virpi.mild@gmail.com. 

SUURESTI TERVETULOA JOUKKOOMME!