eVILJO

Yhdistysten ja
yhteisöjen
kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi ja yhteistoiminnan kehittämiseksi. eVILJO vahvistaa toimijoiden tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi eVILJO:ssa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton käyntikorttinäkymä, kotisivu ja tapahtumakalenteri!

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain oman eVILJO-tunnuksella, jonka saat sähköpostiisi rekisteröinnin jälkeen.

Lisää yhdistyksesi tiedot eVILJO:n rekisteriin.
Ajankohtaista

1.5.2019

Green care Keski-Pohjanmaa

Green care Finland ry on voittoa tavoittelematon, aatteellinen yhdistys ja on alan aktiivinen kehittäjä, joka välittää tietoa ja osallistuu yhteiskunnalliseen keskusteluun. Yhdistys tarjoaa vertaistietoa ja yhteistyökumppaneita sekä näkyvyyttä toiminnalle. Yhdistyksen jäseninä ovat muun muassa palveluiden tuottajia, kehittäjiä, kouluttajia ja tutkijoita. Green care Keski-Pohjanmaa on Green care Finland ry:n alueellinen jaosto, joka perustettiin keväällä 2018 . Green Care on luontoon ja maaseutuympäristöön liittyvää ammatillista toimintaa, jolla edistetään ihmisten hyvinvointia ja elämälaatua. www.gcfinland.fi. Kaikki, jotka ovat liittyneet Green care Finlandin jäseneksi, voivat osallistua jaoston tapaamisiin. Järjestämme myös kaikille avoimia tapahtumia mm. maatilapäivä 15.6 Keski-Pohjanmaan maakunnan alueella.

Ammattialan osaamisen mukaisesti käytetään monia erilaisia eläin- ja luontoavusteisuuden menetelmiä. Näitä ovat muun muassa ratsastusterapia ja sosiaalipedagoginen hevostoiminta, sosiaalinen ja terapeuttinen puutarhatoiminta, maatilojen kuntouttava toiminta sekä ekopsykologian menetelmät. Toimintaa harjoitetaan tavoitteellisesti, vastuullisesti sekä ammattimaisesti

Hyvinvointia lisäävät vaikutukset syntyvät muun muassa luonnon elvyttävyyden, osallisuuden ja kokemuksellisuuden avulla. Toiminta sijoittuu usein luonnonympäristöön tai maatilalle, mutta luonnon elementtejä voidaan tuoda ja käyttää myös kaupunki- ja laitosympäristöissä

 

Yhdistyksen tiedot:

parhaiten tavoitat meidät jaoston facebookin kautta: 

https://www.facebook.com/groups/158376114874445/?ref=bookmarks

 

 pj. Suvi Lempiälä 

turvantunne@gmail.com

 siht. Marjut Levoska

 levoskamarjut@gmail.com