eVILJO

Yhdistysten ja
yhteisöjen
kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi ja yhteistoiminnan kehittämiseksi. eVILJO vahvistaa toimijoiden tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi eVILJO:ssa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton käyntikorttinäkymä, kotisivu ja tapahtumakalenteri!

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain oman eVILJO-tunnuksella, jonka saat sähköpostiisi rekisteröinnin jälkeen.

Lisää yhdistyksesi tiedot eVILJO:n rekisteriin.
Ajankohtaista

1.6.2019

Keski-Pohjanmaan Aivoyhdistys ry

Yhdistys toimii Aivoliiton tavoitteiden toteuttajana. Tiedon ja Toiminnan Foorumina. tukee työtä aivoterveyden hyväksi ja edustamme henkilöitä, joilla on kielellinen erityisvaikeus tai jotka ovat sairastaneet aivoverenkierron häiriön AVH. Autamme ja tuemme jäseniämme elämään hyvää arkea. Tiedon sekä sidosryhmien yhteistyön kehittäminen vastaamaan olevaa tarvetta. Erityyppisten aktiviteettien ja kerhotoiminnan ylläpito, ja uusien kehittäminen eri kohderyhmille. Vertaistoiminta ja uusien kouluttaminen. Tapahtumien sekä yhteiset kokoontumiset/tapahtumat joilla NIITÄ tähtihetkiä saadaan ja UUTTA luodaan/kehitetään.AVH.N määrä ei kasva . Aivoinfarktin käypä hoito - suositus on käytössä ja kaikki AVH:n sairastaneet sekä kielellisten erityisvaikeus - diagnoosin saaneet ovat laadukkaan ja ammattitaitoisen tuen piirissä. Lisäksi tunnistettavuus mahdollisimman varhain. AVH-sairastuneiden hoitoketju on katkeamaton asuinpaikasta ja iästä riippumatta. AVH:n seurannaisvaikutukset tunnistetaan. Kielellinen erityisvaikeus tunnistetaan. Henkilöt joilla on afasia, voivat toimia täysivaltaisena ja ovat tasavertaisena mukana yhteiskunnassa.Kohderyhmiemme perustuslailliset oikeudet todentuvat.

 

Yhteystiedot

Yhdistyksen sähköpostiosoite
teikku.immonen@gmail.com

Yhteyshenkilöt

Puheenjohtaja: Teija Immonen
Puhelin: 0440744149
teikku.immonen@gmail.com

Varapuheenjohtaja Kari Moilanen
Puhelin: 0400510940
kari.moilanen@citykokkola.fi