eVILJO

Yhdistysten ja
yhteisöjen
kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi ja yhteistoiminnan kehittämiseksi. eVILJO vahvistaa toimijoiden tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi eVILJO:ssa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton käyntikorttinäkymä, kotisivu ja tapahtumakalenteri!

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain oman eVILJO-tunnuksella, jonka saat sähköpostiisi rekisteröinnin jälkeen.

Lisää yhdistyksesi tiedot eVILJO:n rekisteriin.
Ajankohtaista

10.5.2019

eVILJO-yhdistysrekisteri uudistuu

eVILJO-yhdistysrekisteri on luotu yhdistysten sähköiseksi kohtaamispaikaksi vuonna 2014. eVILJOon on liittynyt viiden vuoden aikana yli 300 yhdistystä. eVILJO-yhdistysrekisteriä ollaan uudistamassa, joten nyt on mahdollisuus vaikuttaa, millainen eVILJO on jatkossa. Kerro siis meille, mitä mieltä olet eVILJOsta ja mitä uutta toivoisit eVILJOon. Tämän kyselyn toteuttaa Kosti ry, joka hoitaa eVILJO-yhdistysrekisterin pääkäyttäjä-tehtävät. Kysely on avoinna 19.5.2019 saakka.

Kyselylomake avautuu tästä.

Olet myös tervetullut ideoimaan yhdessä eVILJOn uudistusta SILTA yhteisöklubille ke 15.5.2019 klo 12-14. Voit myös antaa vapaamuotoista palautetta eVILJOn Ota yhteyttä -lomakkeen kautta.