eVILJO

Yhdistysten ja
yhteisöjen
kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi ja yhteistoiminnan kehittämiseksi. eVILJO vahvistaa toimijoiden tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi eVILJO:ssa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton käyntikorttinäkymä, kotisivu ja tapahtumakalenteri!

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain oman eVILJO-tunnuksella, jonka saat sähköpostiisi rekisteröinnin jälkeen.

Lisää yhdistyksesi tiedot eVILJO:n rekisteriin.
Ajankohtaista

1.7.2019

Kokkolan radioamatöörikerho ry

Kokkolan radioamatöörikerho Ry 06HGAJ toimii Keski- Pohjanmaalla Kokkolan kaupungin ja lähikuntien alueella. Kerhon jäsenet harrastavat radioita ja radioamatööritoimintaa laajalla skaalalla aina perinteisestä morsetuksesta uusimpiin digitaalitekniikoihin saakka. Kerholta on pidetty yhteyksiä ympäri maailmaa lyhytaalloilla, satelliittien välityksellä ja jopa meteoriittien pyrstöjen kaiuista.Kerho tarjoaa jäsenilleen kerhotilat josta löytyy HF-radioasema, VHF/UHF- radioasema, elektronikkalabra ja "bonkkivarasto" josta löytyy kaikenlaista antenni- ja laiteprojektien aihioiksi. Kerhon HF-asema on muutettu etäasemaksi jota kerhon jäsenet voivat käyttää Internetin kautta. Kerho tarjoaa jäsenilleen monenlaista palvelua josta lisää seuraavalla aukeamalla.

Haluatko mukaan toimintaan?

Kokkolan radioamatöörikerhoon liittyminen ei edellytä radioamatöörin pätevyyttä. Jäsenyyteen riittää että olet kiinnostunut radioista ja radioamatööritoiminnasta. Kerhon jäasenmaksu on 20€/vuosi.

- Kerhotilat
- HF-radioasema etäkäytöllä
- VHF/UHF radioasema
- Elektroniikkalabra
- Laitelainaus jäsenille

Yhteystiedot Kokkolan radioamatöörikerho OH6AI Metsäkatu 9 67900 KOKKOLA

kerho@oh6ai.fi

http://www.oh6ai.fi