eVILJO

Yhdistysten ja
yhteisöjen
kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi ja yhteistoiminnan kehittämiseksi. eVILJO vahvistaa toimijoiden tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi eVILJO:ssa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton käyntikorttinäkymä, kotisivu ja tapahtumakalenteri!

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain oman eVILJO-tunnuksella, jonka saat sähköpostiisi rekisteröinnin jälkeen.

Lisää yhdistyksesi tiedot eVILJO:n rekisteriin.
Ajankohtaista

12.6.2019

Järjestöjen pyöreä pöytä 4.9.2019

Keskipohjalaisten yhdistysten vuosikokous järjestetään yhdeksättä kertaa keskiviikkona 4.9.2019 klo 17-20.Syyskuussa tavataan taas keskipohjalaisten yhdistysten vuosikokouksen, eli Järjestöjen pyöreän pöydän merkeissä! Järjestöjen pyöreä pöytä järjestetään tänä vuonna jo yhdeksättä kertaa, ja tänä vuonna tilaisuuden järjestämispaikaksi on valittu Ohtakarin ihana merellinen ympäristö.

Illan aikana palkitaan myös vuoden Nuori Järjestötoimija, jota voit ehdottaa ilmoittautumisen yhteydessä. Toimiiko kenties teidän yhdistyksessänne nuori, joka on ollut erityisen suureksi avuksi tai osoittanut erityisen vaikuttavaa innokkuutta tämän vuoden aikana? Nyt on erinomainen mahdollisuus antaa hänelle tunnustusta tehdystä työstä!

Merkitse Järjestöjen pyöreän pöydän ajankohta ke 4.9.2019 klo 17:00-20:00 jo nyt kalenteriisi, ja ilmoittaudu mukaan: http://bit.ly/kpjpp2019

Tilaisuus ruokailuineen on maksuton ja avoin!