eVILJO

Yhdistysten ja
yhteisöjen
kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi ja yhteistoiminnan kehittämiseksi. eVILJO vahvistaa toimijoiden tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi eVILJO:ssa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton käyntikorttinäkymä, kotisivu ja tapahtumakalenteri!

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain oman eVILJO-tunnuksella, jonka saat sähköpostiisi rekisteröinnin jälkeen.

Lisää yhdistyksesi tiedot eVILJO:n rekisteriin.
Ajankohtaista

1.8.2019

Kokkolanseudun Sieniseura r.y.Karlebynejdens Svampsällskap r.

Sieniseura edistää sienten tunnistamista ja käyttöä ruokataloudessa sekä luonnossa liikkumista koko perheen harrastuksena. Sieniseura järjestää satokauden aikana opastettuja sieniretkiä ryhmille ja jäsenille. Tarkemmat tiedot yhdistystoimintapalstalla Keskipohjanmaassa tai kotisivulla. Torineuvonta auttaa sienten tunnistamisessa ja esittelee ajankohtaiset ruokasienet. 

Sieniseuran toiminnan tarkoituksena on edistää sieniharrastusta Keski-Pohjanmaan alueella. Sieniseura järjestää satokauden aikana useita sieniretkiä ja torineuvontaa ajankohtaisten hyvien ruokasienienten tunnistamiseksi ja ruoaksi valmistamiseksi. Sienestyksestä halutaan tehdä koko perheen mieluinen luontoharrastus keväästä aina lumen tuloon saakka.
Sienten käyttö ruoanvalmistuksessa ja leivonnassa tulee tutuksi järjestettävillä kursseilla. Kurssit ja retket ovat jäsenille maksuttomia, muille maksu on
10 € /tapahtuma.

JÄSENEKSI VOIT LIITTYÄ MAKSAMALLA JÄSENMAKSUN 10 € SIENISEURAN TILILLE FI 435 162 00400 46016 OP KOKKOLA JA ILMOITTAMALLA YHTEYSTIETOSI (nimi, puh no, sähköposti)

Yhteyshenkilöt

Puheenjohtaja: Kenneth Bergroth
Puhelin: 050-5595596
55kenkki@gmail.com


Varapuheenjohtaja Helinä Wiik
Puhelin: 0504075935
wiikhelina24@gmail.com