eVILJO

Yhdistysten ja
yhteisöjen
kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi ja yhteistoiminnan kehittämiseksi. eVILJO vahvistaa toimijoiden tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi eVILJO:ssa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton käyntikorttinäkymä, kotisivu ja tapahtumakalenteri!

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain oman eVILJO-tunnuksella, jonka saat sähköpostiisi rekisteröinnin jälkeen.

Lisää yhdistyksesi tiedot eVILJO:n rekisteriin.
Ajankohtaista

1.10.2019

Kokkotyö-säätiö sr

Kokkotyö-säätiö on 1.11.2002 rekisteröity työvalmennuksen asiantuntija- ja palveluorganisaatio, joka perustamissopimuksen mukaan aktivoi vaikeassa työmarkkina-asemassa olevia henkilöitä, mukaan luettuna osatyökykyiset ja mielenterveyskuntoutujat. Toiminnan toimenpiteillä parannetaan pitkäaikaistyöttömien ja vaikeasti työllistyvien yhteiskunnallista asemaa valmentamalla heitä työhön ja koulutukseen, pyritään löytämään työpaikka, opiskelupaikka tai muun elämänhallintaa tukeva ratkaisu.Kokkotyö-säätiö tukee ja valmentaa ammatillisesti ja elämänhallinnallisesti sekä tarjoaa monialaisia ja mielekkäitä työtehtäviä. Valmennamme työhön omilla työosastoillamme, eri yrityksissä sekä yhteistyöorganisaatioissa. Tuotantomme kulmakiviä on ekologisuus, joten kierrätys ja materiaalien uusiokäyttö ovat jokapäiväistä toimintaa osastoillamme. Työvalmennus perustuu tekemällä oppimiseen. Yksilövalmennus tukee valmentautujaa ja työvalmennusta. Yksilövalmennuksessa perehdytään valmentautujan elämäntilanteeseen kokonaisvaltaisesti, valmentautujan tarpeet huomioiden.

 

Yhteystiedot:

Anita Hevosmaa
Puhelin: 050 435 7731
anita.hevosmaa@kokkotyo.fi


Sanna-Mari Levijoki
Puhelin: 040 164 7803
sanna-mari.levijoki@kokkotyo.fi