eVILJO

Yhdistysten ja
yhteisöjen
kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi ja yhteistoiminnan kehittämiseksi. eVILJO vahvistaa toimijoiden tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi eVILJO:ssa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton käyntikorttinäkymä, kotisivu ja tapahtumakalenteri!

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain oman eVILJO-tunnuksella, jonka saat sähköpostiisi rekisteröinnin jälkeen.

Lisää yhdistyksesi tiedot eVILJO:n rekisteriin.
Ajankohtaista

3.10.2019

Kartoitus hyväntekeväisyyskohteista Keski-Pohjanmaalla

Järjestöt mukana muutoksessa Keski-Pohjanmaalla -hanke kerää tietoa hyväntekeväisyyskohteista välittääkseen koottua tietoa alueen yrityksille ja muille rahalahjoituksia mahdollisesti tekeville tahoille.

Yritykset ja yhteisöt tekevät usein etenkin joulun alla lahjoituksia hyväntekeväisyyteen, mutta sopivien lahjoituskohteiden löytäminen voi olla haastavaa. Kansainväliset ja valtakunnalliset kampanjat ovat usein näkyvämmin esillä, paikallisten kohteiden jäädessä varjoon.
Toivommekin nyt teiltä tietoa kohteista, joissa lahjoitusvarat käytetään Keski-Pohjanmaalla. Vastaamalla sähköiseen kyselyymme, saat näkyvyyttä oman yhdistyksesi rahankeräyskampanjoille. Kirjoita mahdollisimman selkeä kuvaus siitä, mihin rahalahjoituksia kerätään ja miksi. Täytä myös rahankeräyslupiin liittyvät tiedot. Huomioithan, että rahankeräyksen järjestäminen on luvanvaraista.
Lisätietoa rahankeräysluvista: https://www.arpajaishallinto.fi/rahankeraykset

Kyselyyn pääset vastaamaan tästä.

Kysely on avoinna tiistaihin 22.10.2019 saakka.

Jos sinulla on kysyttävää, voit olla yhteydessä jmmk-p@siltakokkola.fi