eVILJO

Yhdistysten ja
yhteisöjen
kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi ja yhteistoiminnan kehittämiseksi. eVILJO vahvistaa toimijoiden tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi eVILJO:ssa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton käyntikorttinäkymä, kotisivu ja tapahtumakalenteri!

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain oman eVILJO-tunnuksella, jonka saat sähköpostiisi rekisteröinnin jälkeen.

Lisää yhdistyksesi tiedot eVILJO:n rekisteriin.
Ajankohtaista

1.12.2019

Keski-Pohjanmaan Maanpuolustusnaiset ry

Yhdistyksen toiminnan tarkoitus on toiminta-alueen naisten maanpuolustustahdon, - tiedon ja – taidon lisääminen sekä henkisen ja fyysisen kunnon vahvistaminen, naisten toimintavalmiuksien turvaaminen arjen häiriötilanteiden, kriisi- ja poikkeusolojen varalta.Yhdistys kokoaa Keski-Pohjanmaan alueen naisia mukaan toimintaan. Yhdistyksemme järjestää tilaisuuksia, jäseniltoja ja koulutuksia koko Keski-Pohjanmaan alueella, joissa sisältöinä on tiedon jakaminen arjen turvallisuuteen liittyvistä asioista ja varautumisesta arjen häiriötilanteisiin. Yhteistyö alueen kyläyhteisöjen kanssa antaa mahdollisuuden olla mukana niiden tapahtumissa. Naisten innostaminen liikkumaan ja ylläpitämään kuntoa järjestämällä retkiä luontoon hyödyntäen alueen luontoreittejä.

 

Yhdistyksen sähköpostiosoite:

mpn.keskipohjanmaa@gmail.com

Yhteyshenkilöt

Puheenjohtaja: Helinä Jokitalo
Puhelin: 0504320967
helina.jokitalo@gmail.com


Muu Päivi Sorjonen
Puhelin: 0405537321
paivi.sorjonen@kotinet.com