Ajankohtaista

25.11.2019

Hyväntekeväisyyskohteita Keski-Pohjanmaalla -opas on julkaistu

Kosti ry:n Järjestöt mukana muutoksessa Keski-Pohjanmaalla -hanke on laatinut ensimmäistä kertaa oppaan, johon on koottu yhdistysten hyväntekeväisyyskohteita Keski-Pohjanmaalla. Tämän oppaan tarkoitus on palvella näin joulun alla alueen organisaatioita ja asukkaita, jotka ovat kiinnostuneita lahjoittamaan rahaa paikalliseen toimintaan.Yritykset ja yhteisöt tekevät usein etenkin joulun alla lahjoituksia hyväntekeväisyyteen, mutta sopivien lahjoituskohteiden löytäminen voi olla haastavaa. Kansainväliset ja valtakunnalliset kampanjat ovat usein näkyvämmin esillä, paikallisten kohteiden jäädessä varjoon. 

Oppaan tarkoituksena on tukea paikallisia toimijoita saamaan lahjoituksia tärkeään työhönsä ja helpottamaan lahjoituksen tekijöitä löytämään sopivia kohteita läheltä.

Oppaaseen pääset tutustumaan tästä.eVILJO

Yhdistysten ja yhteisöjen kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi. Viljo vahvistaa yhdistyksen tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi Viljossa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton nettisivu ja tapahtumakalenteri.

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain yhdistyksen oman eVILJO-tunnuksen kautta.

REKISTERÖIDY