eVILJO

Yhdistysten ja
yhteisöjen
kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi ja yhteistoiminnan kehittämiseksi. eVILJO vahvistaa toimijoiden tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi eVILJO:ssa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton käyntikorttinäkymä, kotisivu ja tapahtumakalenteri!

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain oman eVILJO-tunnuksella, jonka saat sähköpostiisi rekisteröinnin jälkeen.

Lisää yhdistyksesi tiedot eVILJO:n rekisteriin.
Ajankohtaista

25.11.2019

Hyväntekeväisyyskohteita Keski-Pohjanmaalla -opas on julkaistu

Kosti ry:n Järjestöt mukana muutoksessa Keski-Pohjanmaalla -hanke on laatinut ensimmäistä kertaa oppaan, johon on koottu yhdistysten hyväntekeväisyyskohteita Keski-Pohjanmaalla. Tämän oppaan tarkoitus on palvella näin joulun alla alueen organisaatioita ja asukkaita, jotka ovat kiinnostuneita lahjoittamaan rahaa paikalliseen toimintaan.Yritykset ja yhteisöt tekevät usein etenkin joulun alla lahjoituksia hyväntekeväisyyteen, mutta sopivien lahjoituskohteiden löytäminen voi olla haastavaa. Kansainväliset ja valtakunnalliset kampanjat ovat usein näkyvämmin esillä, paikallisten kohteiden jäädessä varjoon. 

Oppaan tarkoituksena on tukea paikallisia toimijoita saamaan lahjoituksia tärkeään työhönsä ja helpottamaan lahjoituksen tekijöitä löytämään sopivia kohteita läheltä.

Oppaaseen pääset tutustumaan tästä.