eVILJO

Yhdistysten ja
yhteisöjen
kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi ja yhteistoiminnan kehittämiseksi. eVILJO vahvistaa toimijoiden tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi eVILJO:ssa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton käyntikorttinäkymä, kotisivu ja tapahtumakalenteri!

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain oman eVILJO-tunnuksella, jonka saat sähköpostiisi rekisteröinnin jälkeen.

Lisää yhdistyksesi tiedot eVILJO:n rekisteriin.
Ajankohtaista

19.12.2019

eVILJO uudistuu 2020!

Vuodesta 2014 toiminut eVILJO-yhdistysrekisteri uudistuu! Uudistettu sivusto julkaistaan 27.1.2020 Viljon päivänä.


Uudistuksen jälkeen eVILJOssa on yhdistysten toiminta monipuolisemmin esillä ja yhdistykset voivat julkaista vapaaehtoistoimintaan liittyviä ilmoituksia tiedotteiden lisäksi. Etusivulle on myös upotettu kp24-tapahtumakalenteriin lisätyt yhdistysten tapahtumailmoitukset. Hakutoimintoja on laajennettu ja jatkossa yhdistysten tietoja voi hakea hakusanan lisäksi tarkennetulla haulla esimerkiksi paikkakunnan tai toimialan mukaan.
Yhdistyksen käyntikorttinäkymään on mahdollisuus lisätä tietoa tarjolla olevista yhteistyömahdollisuuksista eri tahojen kanssa. Yhdistyksen kotikunnan lisäksi yhdistys voi merkitä, millä paikkakunnilla yhdistys toimii ja onko toiminta paikallista, alueellista vai valtakunnallista.

 

HYVÄÄ JOULUA JA KOHTAAMISRIKASTA UUTTA VUOTTA!

TV. SILTA/Kosti ry:n väki