eVILJO

Yhdistysten ja
yhteisöjen
kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi ja yhteistoiminnan kehittämiseksi. eVILJO vahvistaa toimijoiden tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi eVILJO:ssa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton käyntikorttinäkymä, kotisivu ja tapahtumakalenteri!

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain oman eVILJO-tunnuksella, jonka saat sähköpostiisi rekisteröinnin jälkeen.

Lisää yhdistyksesi tiedot eVILJO:n rekisteriin.
Ajankohtaista

9.1.2020

Keski-Pohjanmaan kuntien ja Kruunupyyn kunnan mielenterveys- ja päihdestrategia 2020-2024 kysely.

Mielenterveys- ja päihdestrategian avulla edistetään mielenterveyttä, vähennetään riippuvuuksia ja niistä aiheutuvia haittoja sekä linjataan alueella tarvittavia mielenterveys- ja päihdepalveluja.

Tämän lausuntokyselyn tarkoituksena on kuulla laaja-alaisesti alueen toimijoita. Kyselyn vastaukset muokataan strategiaan ohjausryhmän toimesta. Työtä koordinoi Soiten kehittämispalvelut.

Kysely on avoinna 24.1 2020 saakka. Toivottavasti sinulla on mahdollisuus näin osallistua alueelliseen mielenterveys- ja päihdestrategiatyöhön kyselyn kautta.

Linkki kyselyyn: https://link.webropolsurveys.com/S/3295D6B07F0BC376

Lisätietoja kyselyyn ja strategiatyöhön liittyen: hyvinvointikoordinaattori Henri Nevalainen (etunimi.sukunimi@soite.fi)ja kehittämissuunnittelija Saara Lång (etunimi.sukunimi@soite.fi)