eVILJO

Yhdistysten ja
yhteisöjen
kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi ja yhteistoiminnan kehittämiseksi. eVILJO vahvistaa toimijoiden tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi eVILJO:ssa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton käyntikorttinäkymä, kotisivu ja tapahtumakalenteri!

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain oman eVILJO-tunnuksella, jonka saat sähköpostiisi rekisteröinnin jälkeen.

Lisää yhdistyksesi tiedot eVILJO:n rekisteriin.
Ajankohtaista

9.1.2020

Enkät för strategi för psykisk hälsa och mot missbruk 2020-2024 för kommunerna i Mellersta Österbotten och Kronoby.

Kommunerna i Mellersta Österbotten och Kronoby kommun utarbetar en gemensam regional välfärdsberättelse och välfärdsplan. Med hjälp av strategin för psykisk hälsa och mot missbruk främjas psykisk hälsa, minskas beroenden och problem de orsakar samt dras upp riktlinjer för den mentalvård och missbrukarvård som behövs i området.

Syftet med denna enkät är att på ett omfattande sätt höra aktörer i området. Styrgruppen arbetar in svaren i strategin. Arbetet koordineras av Soites utvecklingstjänster.

Enkäten är öppen t.o.m. 24.1.2020. Vi hoppas att du har möjlighet att via denna enkät delta i det regionala arbetet i fråga om strategin för psykisk hälsa och mot missbruk.

Länk till enkäten:

https://link.webropolsurveys.com/S/B58F49032584ED96

 Mer information om enkäten och strategiarbetet: välfärdskoordinator Henri Nevalainen (förnamn.efternamn@soite.fi) och utvecklingsplanerare Saara Lång (förnamn.efternamn@soite.fi)