eVILJO

Yhdistysten ja
yhteisöjen
kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi ja yhteistoiminnan kehittämiseksi. eVILJO vahvistaa toimijoiden tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi eVILJO:ssa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton käyntikorttinäkymä, kotisivu ja tapahtumakalenteri!

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain oman eVILJO-tunnuksella, jonka saat sähköpostiisi rekisteröinnin jälkeen.

Lisää yhdistyksesi tiedot eVILJO:n rekisteriin.
Ajankohtaista

10.1.2020

Yhteisöllistä kuluvaa vuotta kaikille tasapuolisesti!

Kuluinut vuosi 2019 oli kävijärikas ja toiminnaltaan monipuolinen. Sillalla toimi, kokoontui, osallistui ja kävi kaikkiaan 5527 eri-ikäistä ihmistä. Toiminta kattoi vertaistukiryhmiä, perhekerhoja, seniorikahveja, seniorisurffia, koulutuksia, palavereita, tapaamisia ja yksittäisiä kohtaamisia Sillan viikko-ohjelman puitteissa, yhdistysten oman toiminnan muodossa, verkostotoiminnan myötä tai spontaanisti kävijöiden piipahtaessa tutustumassa ja kertomassa toiveistaan.

SILTA on matalan kynnyksen paikka, johon kaikki ovat tervetulleita, kohtaamispaikka on täyttänyt paikkansa hyvin Kokkolan ydinkeskustassa. Tänä vuonna 2020 toiminta yhä laajenee ja tulemme olemaan enemmän läsnä ja esillä maakunnan eri toimipaikoissa.
SeniorSurf digiopastus on yksi meidän toiminnastamme joka rantautuu kylille.


SILTA yhteisöklubi

Katso käyntikortti »