Ajankohtaista

27.1.2020

Sillan SenioriSurf digiopastaja

Joka tiistai ja torstai klo 12 -14 SILTA yhteisöklubilla kokoonnutaan ohjaamaan ikäihmisiä käyttämään älypuhelimia, tabletteja ja tietokoneita. Tehtävään ei tarvita erikseen koulutusta, vaan riittää, kun osaat itse käyttää erilaisia älylaitteita arjen asioissa. Tehtävä sisältää esimerkiksi ohjaamista: puhelimen käyttöön, sähköpostin luomiseen ja käyttämiseen, kuvien siirtämiseen tietokoneelle, sote-digipalvelujen käyttöön tai muuhun yksilölliseen tarpeeseen digilaitteiden käytössäKohtaamispaikka SILTA yhteisöklubi on Keski-Pohjanmaan alueen yhdistys- ja vapaaehtoistoiminnan kohtaamispaikka, kansalaisten olohuone. SILTA tarjoaa kaikille avoimen kohtaamispaikan, jossa kohtaaminen ja yhdessä oleminen ovat päivän tärkeimmät asiat. Jokainen kohtaaminen ehkäisee syrjäytymistä ja yksinäisyyttä, tarvitsee vain ottaa askel kynnyksen yli. Yhteisöklubin viikko koostuu yhteisistä kaffihetkistä, juttutuokioista, toimintaryhmistä ja oleskelun ihanuudesta. Ota yhteyttä Lasse Nygård lasse.nygard@siltakokkola.fi puh.0400 314662

eVILJO

Yhdistysten ja yhteisöjen kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi. Viljo vahvistaa yhdistyksen tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi Viljossa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton nettisivu ja tapahtumakalenteri.

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain yhdistyksen oman eVILJO-tunnuksen kautta.

REKISTERÖIDY