Ajankohtaista

17.8.2020

eVILJO haastaa uusia yhdistyksiä mukaan!

Uudistunut eVILJO haastaa uusia yhdistyksiä mukaan rekisteriin, tavoitteena on tänä vuonna saada 400 rekisteröityä yhdistystä täyteen. Yhdistyksen ei tarvitse olla rekisteröitynyt. Yhdistysten ja yhteisöjen sähköisenä kohtaamispaikkana toiminut eViljo-yhdistysrekisteri on toiminut jo vuodesta 2014.Uudistuksen myötä yhdistysten toiminta on muun muassa entistä monipuolisemmin esillä, hakutoimintoja on laajennettu ja yhdistyksen käyntikorttinäkymään on lisätty mahdollisuus sisällyttää tietoa tarjolla olevista yhteistyömahdollisuuksista eri tahojen kanssa. Onko teidän yhdistyksellänne esimerkiksi kiinnostusta laajempaan yhteistyöhön muiden yhdistysten, julkisen sektorin tai vaikkapa oppilaitosten kanssa? Tämän voi nyt viestiä kätevästi yhdistyksenne eViljo-tiedoissa!

Haluamme muistuttaa yhdistyksiä ja yhteisöjä eViljo -hakusanojen tärkeydestä. Toiminnastanne kannattaa rekisteröinnin yhteydessä antaa mahdollisimman paljon hakusanoja, jotta toiminnastanne kiinnostuneet löytävät yhdistyksenne/yhteisönne eViljo-hakukoneen avulla, joka löytyy eViljo:n etusivulta. 

Rekisteröitymisen jälkeen hakusanoja yhdistyksen/yhteisön toiminnasta voi lisätä myöhemmin omien eViljo -tunnusten kautta, jotka lähetetään yhdistyksen/yhteisön yhteyshenkilöiden sähköpostiin rekisteröinnin jälkeen.

Hyvänä esimerkkinä hakusanojen toimivuudesta mainittakoon Kaustisen Nuorisoseura. Eräs kansantanssista kiinnostunut halusi saada enemmän tietoa Ottosista. Hän ei kuitenkaan tiennyt, että kuka tai mikä taho Ottosten toiminnasta vastaa. Hän päätti kysyä asiaa eViljo -hausta kirjoittamalla hakusanaksi Ottoset. Ja niin eViljo -haku vei tietoja hakeneen Kaustisen Nuorisoseuran eViljo -käyntikorttiin, josta on luettavissa kaikki keskeinen tieto yhdistyksen toiminnasta ja linkit yhdistyksen kotisivuille jne. Joten pidetään eViljo -hakusanat runsainta ja päivitetään niitä tarvittaessa. Kiitos!

Terveisin eVILJO-tiimi

http://www.eviljo.fi/Default.aspx 

Yhteystiedot:  lasse.nygard@siltakokkola.fi eVILJO

Yhdistysten ja yhteisöjen kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi. Viljo vahvistaa yhdistyksen tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi Viljossa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton nettisivu ja tapahtumakalenteri.

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain yhdistyksen oman eVILJO-tunnuksen kautta.

REKISTERÖIDY