Ajankohtaista

28.2.2020

Uudistunut eVILJO haastaa uusia yhdistyksiä mukaan!

Uudistunut eVILJO haastaa uusia yhdistyksiä mukaan rekisteriin, tavoitteena on tänä vuonna saada 400 rekisteröityä yhdistystä täyteen (nyt 334 yhdistystä). Yhdistyksen ei tarvitse olla rekisteröitynyt. Yhdistysten ja yhteisöjen sähköisenä kohtaamispaikkana toiminut eViljo-yhdistysrekisteri on toiminut jo vuodesta 2014. Entistä paremmin käyttäjiä palveleva rekisteri löytyy tutusta osoitteesta www.eviljo.fi.Uudistuksen myötä yhdistysten toiminta on muun muassa entistä monipuolisemmin esillä, hakutoimintoja on laajennettu ja yhdistyksen käyntikorttinäkymään on lisätty mahdollisuus sisällyttää tietoa tarjolla olevista yhteistyömahdollisuuksista eri tahojen kanssa. Onko teidän yhdistyksellänne esimerkiksi kiinnostusta laajempaan yhteistyöhön muiden yhdistysten, julkisen sektorin tai vaikkapa oppilaitosten kanssa? Tämän voi nyt viestiä kätevästi yhdistyksenne eViljo-tiedoissa!

eViljoon on myös lisätty mahdollisuus kertoa yhdistyksessä avoinna olevista vapaaehtoistehtävistä, ja löytää siten uusia aktiivisia henkilöitä yhdistyksenne toimintaan. Tarvitsetteko henkilöitä tapahtumiin, perustoimintaan tai hallintoon - eVILJOn kautta tämäkin on nyt mahdollista.

Rekisteröityneet käyttäjät voivat myös kertoa aiempaa laajemmin yhdistyksensä laajuudesta ja vaikuttavuudesta perustietojen jälkeen näkyviin tulevassa osiossa. Lisätietojen pohjalta pystymme lisäämään ymmärrystä yhdistysten toiminnasta, ja niiden avulla tilastoidaan ja raportoidaan yhdistysten merkittävyyttä hyvinvoinnin ylläpitäjänä sekä palveluiden ja tapahtumien tuottajana. Nämä tiedot eivät tule julkisesti näkyviin, vaan niitä hyödynnetään ainoastaan tutkimus- ja tilastointitarkoitukseen.

Käy ihmeessä kurkkaamassa uudistettua ja aiempaa vielä monipuolisempaa eViljo-yhdistysrekisteriä!

Terveisin eVILJO-tiimi

Yhteystiedot:  lasse.nygard@siltakokkola.fi eVILJO

Yhdistysten ja yhteisöjen kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi. Viljo vahvistaa yhdistyksen tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi Viljossa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton nettisivu ja tapahtumakalenteri.

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain yhdistyksen oman eVILJO-tunnuksen kautta.

REKISTERÖIDY