Ajankohtaista

4.2.2020

Järjestökysely 2020

Järjestöt mukana muutoksessa Keski-Pohjanmaalla -hanke kerää sähköisellä kyselyllä tietoa alueemme yhdistysten nykytilasta, olemassa olevista yhteistyömuodoista, tarpeista ja muista yhdistyksille tärkeistä asioista. Avoinna 13.3.2020 asti!

Hyvä Keski-Pohjanmaan alueen järjestön tai yhdistyksen edustaja,

Kosti ry:n Järjestöt mukana muutoksessa Keski-Pohjanmaalla -hanke, joka on yksi maakunnallisista Järjestö 2.0-hankkeista, aloitti syksyllä 2017 toimintansa keskipohjalaisten järjestöjen ja yhdistysten hyväksi. Hankkeen päätavoitteina on järjestöjen aseman ja toiminnan turvaaminen, järjestökentän toiminnan selkiyttäminen ja viestinnän kehittäminen digitaaliset mahdollisuudet hyödyntäen. Erityisesti pyrimme olemaan järjestöjen ja yhdistysten tukena meneillään olevissa suurissa muutoksissa, joista sote-uudistus tällä hetkellä ajankohtaisimpana, jotta yhdistysten ja järjestöjen tärkeä rooli huomioidaan myös jatkossa. Voidaksemme tarjota alueemme yhdistyksille oikeanlaista tukea ja osataksemme kohdistaa avun oikeisiin tarpeisiin, keräämme nyt tällä kyselyllä ajankohtaista tietoa yhdistysten ja kuntien, yhdistysten ja maakunnan sekä yhdistysten keskinäisen yhteistyön nykytilasta. Samalla kartoitamme myös yhdistystoimintaan soveltuvien tilojen saatavuutta ja toimivuutta. Tarkoituksemme on saavuttaa kattavaa tietoa koko Keski-Pohjanmaan yhdistyskentästä. Tästä syystä onkin tärkeää, että juuri sinä vastaat kyselyyn ja kerrot oman yhdistyksesi tilanteesta.

Kysely on yhdistyskohtainen ja siihen vastaaminen edellyttää tietämystä yhdistyksen toiminnasta ja hallinnosta. Toiveemme on, että vastaukset antaisi henkilö, joka parhaiten tuntee yhdistyksen toiminnan. Käytämme kyselyssä sanaa yhdistys, jolla kuitenkin viittaamme kaikkiin kolmannen sektorin toimijoihin. Vastausaikaa on 13.3.2020 saakka. Tämä kysely on jatkoa keväällä 2018 ja 2019 toteutetuille kyselyille.

Kiitos arvokkaista vastauksistasi! Pääsemme niiden avulla lähemmäs hyvinvoivaa ja tasa-arvoista Keski-Pohjanmaata.

Mikäli sinulla on kysyttävää kyselystä tai hankkeesta, voit olla yhteydessä järjestöagentti Nora Birkmaniin, nora.birkman@siltakokkola.fi ja puh. 0401429157.

Linkki kyselyyn: https://forms.gle/LjGDTiCxV2Gu9Sjr5


Järjestöt mukana muutoksessa Keski-Pohjanmaalla

Katso käyntikortti »

eVILJO

Yhdistysten ja yhteisöjen kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi. Viljo vahvistaa yhdistyksen tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi Viljossa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton nettisivu ja tapahtumakalenteri.

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain yhdistyksen oman eVILJO-tunnuksen kautta.

REKISTERÖIDY