Ajankohtaista

1.5.2020

FinFami Pohjanmaa ry - FinFami Österbotten rf

FinFami Pohjanmaa ry on kaksikielinen mielenterveysomaisten yhdistys. Yhdistyksemme tavoitteena on tukea ja auttaa mielenterveysomaisia. Tarjoamme omaisille tietoa, tukea, keskusteluapua ja vertaistukea. Omaisneuvoja tavattavissa sekä varatulla ajalla että matalankynnyksen tapaamisaikana tiistaisin ja torstaisin klo 15-17 ja keskiviikkoisin klo 12-15. Otathan yhteyttä! Vapaaehtoiset omaiset ohjaavat vertaistukiryhmiä. Järjestämme luentoja ja teemailtoja mielenterveyteen ja omaisen omaan hyvinvointiin liittyen. Lisätietoa saat toiminnastamme, jäsenyydestä tai vapaaehtoistoiminnasta nettisivuillamme.Järjestö on vahva mielenterveysomaistyön asiantuntija ja vaikuttaja. Omaisjärjestön tehtävä on edistää mielenterveysomaisten ja -perheiden hyvinvointia antamalla tietoa, tukea ja toivoa.

Mielenterveys, yksilökäynti, tuki, tieto, omaisneuvonta, omainen, henkilökohtainen keskustelu, jäsenillat, luentoja, luento, koulutusta, koulutus, kursseja, kurssi, yhteisiä matkoja, kulttuuri, liikunta, voimavaraviikonloppuja, tuettuja lomia, keskustelu- ja vertaistukiryhmiä, vertaistukiryhmä, keskusteluryhmä, Anhörigrådgivning, individuella stödsamtal, medlemskvällar, föreläsningar, utbildningar, kurser, gemensamma resor, kultur och idrott, rekreationshelger, understödda semestrar, samtals- och stödgrupper, kurs, psykisk ohälsa, föreläsning, frivilligverksamhet, vapaaehtoistoiminta, vertaistuki, kamratstöd, Kokkola, Karleby, Jakobstad, Pietarsaari, anhörig, stöd, information, familj, perhe

 

Yhteyshenkilöt

Minna Pellinen
Puhelin: 044 7634 100
minna.pellinen@finfamipohjanmaa.fi


Katrin Björklund
Puhelin: 044 7634 101
katrin.bjorklund@finfamipohjanmaa.fi

Yhdistyksen sähköpostiosoite
info@finfamipohjanmaa.fieVILJO

Yhdistysten ja yhteisöjen kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi. Viljo vahvistaa yhdistyksen tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi Viljossa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton nettisivu ja tapahtumakalenteri.

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain yhdistyksen oman eVILJO-tunnuksen kautta.

REKISTERÖIDY