Ajankohtaista

5.3.2020

Keski-Pohjanmaan Digituki hanke kiertää maakunnassa! PERUTTU

Tervetuloa kehittämään kuntalaisten digitukea! Keski-Pohjanmaan kunnissa kehitetään kuntalaisten digitukea. Se on sekä verkkoasioinnin että laitteiden käytön opastusta. Osa kuntalaisista on vaarassa jäädä palvelujen ulkopuolelle, jos netin ja laitteiden käyttäminen ei ole tuttua. Tarvitaan siis digitukea!


Kehittämistyö käynnistyy tapaamisella Kannuksen kirjastossa 9.3.2020 klo 14.00-15.30.

Seuraavat tapaamiset:

Kaustinen 16.3. klo 14.00 kirjasto

Lestijärvi 17.3. klo 14.00 kirjasto

Veteli 23.3. klo 14 kunnantalo

Toholampi 24.3. klo 14 kirjasto

Perho 31.3. klo 14 kirjasto

Tarkoituksena on selvittää, mitä digitukea on jo olemassa ja mitä toiveita ja tarpeita osallistujilla sekä heidän edustamillaan tahoilla on. Mukana tilaisuudessa on myös SILTA yhteisöklubi, jossa digiopastusta on annettu v. 2013 lähtien. Kosti ry:n hallinnoima SILTA kartoittaa samalla millaisia luontaisia kohtaamispaikkoja kunnista löytyy asukkaille, yhdistyksille ja muille toimijoille kohdata digiopastuksen ja muun yhdessä tekemisen merkeissä.

Sinun ei tarvitse olla digiosaaja, vaan voit asukkaana, viranomaisena, yhdistyksen tai yrityksen edustajana tulla kertomaan sähköisen asioinnin tarpeita ja miettimään yhdessä ratkaisuja niihin.

Jos koet, että organisaatiossasi olisi joku toinen henkilö sopivampi kokoontumiseen, niin välittäisitkö tietoa hänelle.

Keski-Pohjanmaan Digituki-hanke on osa valtakunnallisen digituen toimintamallin kehittämistä, josta vastaavat Valtiovarainministeriö ja Digi- ja väestötietovirasto.

Yhteydenotto

Asko Eerola

Projektipäällikkö

Digituki-hanke/Keski-Pohjanmaan liitto

+358 44 7727 877

asko.eerola@keski-pohjanmaa.fieVILJO

Yhdistysten ja yhteisöjen kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi. Viljo vahvistaa yhdistyksen tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi Viljossa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton nettisivu ja tapahtumakalenteri.

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain yhdistyksen oman eVILJO-tunnuksen kautta.

REKISTERÖIDY