Ajankohtaista

19.2.2020

Osallisuusagentin paikka auki

OSALLISUUSAGENTTI etsitään heti alkavaan työhön.

Odotamme osallisuusagentilta
- kokemusta järjestötyöstä,
- kykyä viestiä hyvin suomenkielellä (ruotsin kieli katsotaan eduksi),
- kokemusta hanke- ja kehittämistyöstä,
- riittävää alueen ja toimijoiden tuntemusta,
- tehtävään soveltuvaa koulutusta,
- valmiutta ilta- ja matkatyöhön.

Osallisuusagentin tehtävän keskiössä ovat järjestö- ja asukasosallisuuden vahvistaminen sekä järjestöviestinnän kehittäminen myös uudet digitaaliset mahdollisuudet huomioiden. Hanketta ohjaa järjestöagentti, jonka alaisuudessa osallisuusagentti toimii.

Järjestöt mukana muutoksessa Keski-Pohjanmaalla -hanke on osa valtakunnallista Järjestö 2.0 -ohjelmakokonaisuutta ja sitä rahoittaa Sosiaali- ja terveysalan järjestöjen avustuskeskus STEA. Hanke on suunnattu Keski-Pohjanmaan järjestöjen roolin vahvistamiseen ja yhteistyön lisäämiseen kaksikielisen maakunnan alueella, edistämään kuntalaisten asukasosallisuutta hyödyntäen kokemusasiantuntijuutta maakunnan, kuntien sekä sote-palveluiden toimivampien palvelupolkujen kehittämiseksi ja uudenlaisten digitaalisten keinojen käyttöönottamiseksi ihmisten sosiaalisen hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen.

Työpaikka on sidoksissa Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen STEA myöntämään avustukseen. Työ on määräaikainen, sillä hanke päättyy viimeistään vuoden 2020 loppuun mennessä. Rahoitus järjestö 2.0-hankkeille vuodelle 2020 on myönnetty 9 kuukaudelle.
Palkka 2800 €. Työsuhteen koeaika on 4 kk. Ennen tehtävän vastaanottamista on toimitettava lääkärintodistus terveydentilasta.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus sekä CV sähköpostilla 1.3.2020 mennessä sirpa.nevasaari(at)siltakokkola.fi.


eVILJO

Yhdistysten ja yhteisöjen kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi. Viljo vahvistaa yhdistyksen tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi Viljossa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton nettisivu ja tapahtumakalenteri.

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain yhdistyksen oman eVILJO-tunnuksen kautta.

REKISTERÖIDY