Ajankohtaista

16.3.2020

Tärkeä tiedote! Silta yhteisöklubin toiminta on tauolla toistaiseksi koronatartuntariskin minimoimiseksi

KOSTI ry:n johtoryhmä on päättänyt keskeyttää SILTA yhteisöklubin kohtaamispaikkatoiminnan toistaiseksi ennaltaehkäisevänä toimintana koronatartuntariskin minimoimiseksi. Noudatamme THL:n ja alueen viranomaisten ohjeistuksia. Keskeytys koskee Sillan perhekerhoja, seniorikahveja, seniorisurfia, äijäkaffeja, käsityökerhoa, KVklubia ja fyysistä neuvontapalvelua. Keskeytys koskee myös Sillalla kokoontuvien yhdistysten, vertaisryhmien ja muiden ryhmien kokoontumisia. Sillalla kokoontuvia ryhmiä ohjeistetaan siirtämään kokoontumisia, kokouksia ja vertaisryhmiä myöhempään ajankohtaan. Myös OLKA-toiminta Keski-Pohjanmaan keskussairaalassa on tauolla toistaiseksi OLKA-verkoston ja Soiten tartuntatautihoitajan ohjeistuksen mukaisesti. SILTA yhteisöklubin, Järjestöt mukana muutoksessa Keski-Pohjanmaalla -hankkeen ja OLKA-toiminnan järjestämät tapahtumat ja tilaisuudet perutaan tai siirretään toistaiseksi myöhäisempään ajankohtaan. Noudatamme erityistä varovaisuutta omassa toiminnassamme minimoidaksemme epidemian leviämisen alueellamme. KOSTI ry:n hallitus käsittelee parhaillaan muita toimintaan liittyviä vaikutuksia tilanteen johdosta. Informoimme tilanteen muutoksista näillä SILTA yhteisöklubin nettisivuilla sekä facebookissa. Sirpa Nevasaari, KOSTI ry:n toiminnanjohtajaSILTA yhteisöklubi

Katso käyntikortti »

eVILJO

Yhdistysten ja yhteisöjen kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi. Viljo vahvistaa yhdistyksen tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi Viljossa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton nettisivu ja tapahtumakalenteri.

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain yhdistyksen oman eVILJO-tunnuksen kautta.

REKISTERÖIDY