Ajankohtaista

29.4.2020

Keski-Pohjanmaan järjestökyselyn raportti 2020

Järjestöt mukana muutoksessa Keski-Pohjanmaalla hankkeen järjestökysely toteutettiin kolmatta kertaa helmi-maaliskuussa 2020, ja sen tulokset on nyt koottu raportiksi, johon pääset tutustumaan tämän linkin kautta.Voidaksemme tarjota alueemme yhdistyksille oikeanlaista tukea ja osataksemme kohdistaa avun oikeisiin tarpeisiin, olemme Järjestöt mukana muutoksessa Keski-Pohjanmaalla -hankkeessa keränneet vuosina 2018, 2019 ja 2020 järjestökyselyllä ajankohtaista tietoa keskipohjalaisten yhdistysten ja kuntien, yhdistysten ja maakunnan sekä yhdistysten keskinäisestä yhteistyöstä. Samalla olemme kartoittaneet myös yhdistystoimintaan soveltuvien tilojen saatavuutta ja toimivuutta, sekä yhdistysten toiminnassaan hyödyntämiä tiloja.

Vuoden 2020 kysely toteutettiin helmi-maaliskuussa, ja sen tulokset on nyt koottu raportiksi, johon pääset tutustumaan alla olevan linkin kautta.


Järjestöt mukana muutoksessa Keski-Pohjanmaalla

Katso käyntikortti »

eVILJO

Yhdistysten ja yhteisöjen kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi. Viljo vahvistaa yhdistyksen tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi Viljossa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton nettisivu ja tapahtumakalenteri.

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain yhdistyksen oman eVILJO-tunnuksen kautta.

REKISTERÖIDY