Ajankohtaista

1.7.2020

Kokkolan Nuorkauppakamari ry

on perustettu vuonna 1970 ja sillä on takanaan pitkät perinteet. Kamaritoiminta on harrastus, jonka tarkoituksena on tarjota jäsenilleen toimintaa, unohtumattomia elämyksiä sekä hauskoja hetkiä yhdessä muiden kanssa. Kokkolan Nuorkauppakamari Nuorkauppakamari tarjoaa jäsenilleen kuukausitapaamisia, koulutuksia, erilaisia projekteja ja yritysvierailuja. Paikallisen toiminnan lisäksi pyrimme osallistumaan aktiivisesti muiden kaupunkien nuorkauppakamareiden järjestämiin alueellisiin ja valtakunnallisiin tapahtumiin. Tavoitteenamme on laadukas yhdistystoiminta, tyytyväinen ja aktiivinen jäsenistö sekä positiivinen ja uskottava mielikuva muiden paikallisten toimijoiden keskuudessa. Yhdistys on poliittisesti sitoutumaton.Nuorkauppakamaritoiminnan kautta jäsenillemme aukeaa monia mahdollisuuksia niin työ- kuin vapaa-aikaan. Nuorkauppakamarin toimintamallina on ”tekemällä oppiminen”, joten lukuisissa projekteissa, hallitustyöskentelyssä ja muissa yhteisissä toiminnoissa jäsenet oppivat omasta aktiivisuudestaan riippuen uusia asioita. Uuden oppiminen tulee konkreettisesti esille myös siinä, että jäsen voi olla jäsenyytensä aikana kussakin hallitusvirassa vain yhden vuoden.

Jäsenemme ovat alle 40-vuotiaita aktiivisia nuoria aikuisia. Suomen Nuorkauppakamarit ry:n jäsenenä myös Kokkolan Nuorkauppakamari pyrkii kehittämään jäsentensä yksilöllisiä kykyjä, johtamistaitoa, sosiaalista vuorovaikutusta, kanssakäymistä sekä kansainvälisyyttä.

Vuosi 2020 on Kokkolan Nuorkauppakamarille erityinen sillä yhdistys täyttää 50 vuotta. Lisäksi Kokkolassa järjestetään Suomen Nuorkauppakamareiden alue C:n vaalikokous Roihu - Sytytä rohkeutesi, jonne odotetaan noin kaksi sataa nuorkauppakamarilaista ympäri Suomea.

Lisätietoa: 

https://jcikokkola.org/

https://www.roihu2020.fi/

 

 eVILJO

Yhdistysten ja yhteisöjen kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi. Viljo vahvistaa yhdistyksen tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi Viljossa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton nettisivu ja tapahtumakalenteri.

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain yhdistyksen oman eVILJO-tunnuksen kautta.

REKISTERÖIDY