Ajankohtaista

1.9.2020

Kokkolan Talviharmonikka ry

Yhdistys järjestää korkeatasoisia konsertteja sekä muita harmonikkamusiikkia edistäviä toimintamuotoja ja antaa toimintaansa liittyviä toimeksiantoja. Isoin tapahtuma on Kokkolan Talviharmonikan festivaaliviikko helmikuussa, jossa yhdistys tekee paljon yhteistyötä sekä Kokkolan että Pietarsaaren kaupunkien kanssa, mutta myös paikallisten yritysten ja yhdistysten kanssa. Yhdistyksen tarkoituksena on koota harmonikkamusiikin ystävät, harrastajat sekä taiteilijat edistämään harmonikkamusiikin tuntemistaKokkolan Talviharmonikka juhlii helmikuussa Guardia Nueva- orkesteria, joka täyttää 20 vuotta. Ohjelmassa on kotimaisen musiikin aarteistoa, kantaesityksiä, tanssi-, yhteislaulu- ja ulkoilmatapahtumia sekä musiikin lähettiläitä niin ulkomailta kuin Suomestakin. Harmonikan moniulotteisuus korostuu festivaaleilla – kuulemme folkia, klassista, modernia ja viihdemusiikkia, unohtamatta opaskierroksia, lastenkonsertteja, lounasmusiikkia ja säveliä senioreille. 

Yhdistyksen sähköpostiosoite
talviharmonikka@gmail.com

Yhteyshenkilöt

Harriet Jossfolk-Furu
Puhelin: 0456574491
talviharmonikka@gmail.com


Raimo Vertainen
Puhelin: 0505118387
raimo.vertainen@gmail.comeVILJO

Yhdistysten ja yhteisöjen kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi. Viljo vahvistaa yhdistyksen tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi Viljossa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton nettisivu ja tapahtumakalenteri.

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain yhdistyksen oman eVILJO-tunnuksen kautta.

REKISTERÖIDY