Ajankohtaista

21.9.2020

Tule netti-isovanhemmaksi Muruset toimintaamme

Rekrytoimme uusia Murusia, vapaaehtoisia netti-isovanhempia yhdessä Kokkolanseudun Ehyt ry:n kanssa. Muruset ovat +60 vuotiaita vapaaehtoisia, jotka ovat kouluikäisten lasten ja nuorten tavattavissa chatissa Muruset.fi-nettimummolassa.Oletko 60 vuotta täyttänyt, kiinnostunut lasten ja nuorten elämästä ja hallitset tietokoneen peruskäytön? Haluaisitko tehdä merkityksellistä vapaaehtoistyötä verkossa? Nettimummola Muruset.fi on paikka, jonne lapset ja nuoret voivat tulla juttelemaan turvallisten isovanhempien kanssa. Keskustelut käydään kirjoittaen joko kahdenkeskisessä chat-keskustelussa tai ryhmäkeskusteluhuoneessa. Keskustelemaan tullaan tavallisista lasten ja nuorten elämää koskettavista aiheista, kuten harrastuksista, koulusta ja ystävyyssuhteista. Voit tehdä vapaaehtoistyötä kotoa käsin noin tunnin viikossa. Tämän lisäksi järjestämme yhteisiä etätapaamisia sekä koulutuspäivät kasvokkain kaksi kertaa vuodessa. Vapaaehtoisenamme saat koulutusta, tukea sekä mukavan vapaaehtoisten yhteisön. Lisätietoa kotisivuiltamme www.ehyt.fi/muruset Ks. video https://www.youtube.com/watch?v=QR_tW78p_ww ja blogi https://ehyt.fi/vapaaehtoisuudesta-virtaa-nettimummot-ja-papat-kohtaavat-lapsia-verkkomummolassa/ Kiinnostuitko? Ota yhteyttä EHYT ry, Miia Hietaniemi p. 050 571 4818, miia.hietaniemi@ehyt.fi https://www.facebook.com/ehytlansisuomi/ Kokkolanseudun Ehyt ry, Anneli Palosaari, 040 065 8070, palosaari.anneli@gmail.com

eVILJO

Yhdistysten ja yhteisöjen kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi. Viljo vahvistaa yhdistyksen tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi Viljossa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton nettisivu ja tapahtumakalenteri.

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain yhdistyksen oman eVILJO-tunnuksen kautta.

REKISTERÖIDY