eVILJO

Yhdistysten ja
yhteisöjen
kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi ja yhteistoiminnan kehittämiseksi. eVILJO vahvistaa toimijoiden tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi eVILJO:ssa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton käyntikorttinäkymä, kotisivu ja tapahtumakalenteri!

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain oman eVILJO-tunnuksella, jonka saat sähköpostiisi rekisteröinnin jälkeen.

Lisää yhdistyksesi tiedot eVILJO:n rekisteriin.
Ajankohtaista

1.8.2016

Keski-Pohjanmaan Kulttuuriliitto

Keski-Pohjanmaan Kulttuuriliitto ry. on toimija historiallisen maakunnan alueella. Yhdistyksen tavoite on vaalia keskipohjalaista kulttuurielämää ja kotiseututyötä. Toimikaudella 2016 yhdistyksen keskeinen tavoite on ylläpitää maakuntajuhlavuoden 2015 teemoja (hyvinvointi – kulttuuri – yhteisöllisyys) ja kehittää maakunnallista kulttuurityötä maakuntajuhlavuoden tarjoaman kokemuksen pohjalta. Kuluvana vuonna valmistaudutaan myös Suomen itsenäisyyden juhlavuoteen 2017.Keski-Pohjanmaan Kulttuuriliitto ry. on perustettu joulukuussa 1997 maakunnan taide- ja kulttuuritoiminnan kattojärjestöksi. Viime vuosina yhdistys on keskittynyt keskipohjalaisen hengen nostattamiseen ja ruohonjuuritason kansalaistoiminnan tukemiseen. Kulttuuriliiton kautta on erityisesti yhdistyksen toiminnan alkuvuosina toteutettu monia suuria hankkeita, jotka ovat vaikuttaneet maakunnan kulttuuripalveluiden kehittämiseen ja markkinointiin. Maakuntajuhlavuoden 2015 kunniaksi Kulttuuriliitto organisoi erilaisia kilpailuja, joissa kohteena oli niin kotiseudun kuvaaminen kuin maakunnallisen hengennostatuslogon suunnitteleminen. Jaoimme myös ensimmäisen keskipohjalaisen Kulttuuritunnustus -palkinnon. Otamme mielellämme vastaan ideoita, joilla nostatetaan keskipohjalaista yhteishenkeä ja vaalitaan ainutlaatuista kulttuuriperintöämme.

Kulttuuriliiton keskeinen tavoite on lisätä keskipohjalaisten mielenkiintoa omaa kulttuurielämää kohtaan ja saattaa erialojen toimijoita tekemään asioita enemmän yhdessä. Yhdistystoiminnan näkyvyyden ja verkostoitumisen kehittämisessä Kulttuuriliitto on mukana eViljon kautta. Vuoden 2016 alussa Kulttuuriliitto lahjoitti eViljo:n kehittämiseen 1500 euroa. Kulttuuriliitto ry. kannustaa kaikkia yhdistyksiä ja yhteisöjä antamaan tietonsa eViljolle! Näin voimme aidosti antaa mahdollisuuden kansalaistoiminnan kasvulle maakunnassamme.  

Keski-Pohjanmaan Kulttuuriliitto toimii yhteistyössä Keski-Pohjanmaan liiton kanssa, jonka suojissa yhdistyksen kokoukset usein pidetään. Keski-Pohjanmaan liiton kulttuurikoordinaattori Sanna-Maija Kauppi toimii Kulttuuriliiton sihteerinä ja rahastonhoitajana.

Voitte tukea Keski-Pohjanmaan Kulttuuriliitto ry:n toimintaa jäsen- tai tukimaksulla. Tukimaksun summa on vapaavalintainen. Henkilöjäsenmaksu on 10 euroa, paikallisen yhdistyksen 25 euroa ja alueellisen (maakunta) 100 euroa. Kunnille jäsenmaksut ovat seuraavat: alle 5000 asukkaan kunnalle 150 €, 5000–10 000 asukkaan kunnalle 250 € ja yli 10 000 asukkaan kunnalle 450 €. Olemme kiitollisia kaikesta mahdollisesta tuesta toimintaamme kohtaan. Tulot ohjataan maakunnan kulttuurityöhön ja kansalaistoiminnan kehittämiseen.

Jäsen- tai tukimaksun voitte suorittaa Keski-Pohjanmaan Kulttuuriliitto ry:n tilille FI66 5162 0020 0412 92. Viestin aiheeksi kannattaa laittaa jäsen/tukimaksu 2016.

Tähän mennessä Keski-Pohjanmaan Kulttuuriliitto ry:n jäsenmaksun 2016 ovat maksaneet seuraavat kunnat: Perho, Reisjärvi, Halsua, Kannus, Kokkola, Toholampi ja Haapajärvi. Henkilöjäseniä meillä on noin parikymmentä. Yhteisöjäseniämme ovat Karleby Hembygdsförening rf., Oskari Tokoi Seura, Keski-Pohjanmaan Kirjapaino Oyj. ja Keski-Pohjanmaan Liikunta (Kepli).

KIITOS jäsenillemme toimintaamme kohtaan osoitetusta tuesta!

Kulttuuriliitto toivottaa kaikki asiasta kiinnostuneet mukaan Kulttuuriliiton toimintaan ajatuksella: Yhdessä ideoiden – keskipohjalaisuutta vahvistaen.