Ajankohtaista

1.11.2020

Kälviän Jokikylän kyläyhdistys ry

Kyläyhdistys on vuoden Keskipohjalainen kylä 2020 jonka tavoitteena on parantaa kylän elinvoimaisuutta, lisätä kyläläisten viihtyvyyttä ja kulttuurielämysten tarjontaa sekä tuoda kyläläiset yhteen. Yhteinen toiminta lisää kylän yhteishenkeä ja tekee kylästä viihtyisämmän paikan asua.Jokikylän kyläyhdistys ry. on toiminut rekisteröitynä yhdistyksenä vuodesta 2006. Sitä ennen toimittiin Nissi-Miekkojan kylätoimikunnan nimissä. Kyläyhdistyksen toiminta on muodostunut tärkeäksi yhdistäväksi tekijäksi hajallaan oleville kylille.

Kyläyhdistyksen toiminnan keskipisteenä on Jokikylätalo. Rakennus toimi ennen Jokikylän kouluna, kunnes se lakkautettiin vuonna 1998. Vuonna 2007 Kälviän kunta lahjoitti koulurakennuksen kyläyhdistyksen käyttöön. Nyt kylätaloa on remontoitu ja siitä on vuokrattu osia asunnoksi ja muuhun käyttöön. Suurin osa rakennuksesta on silti edelleen kyläyhdistyksen käytössä.

Yhtystiedot:

Marko Kivelä, pj.
Passojantie 104, 68300 Kälviä
P. 0400 968 276
kalvianjokikyla@gmail.com 

http://www.kalvianjokikyla.fi/ eVILJO

Yhdistysten ja yhteisöjen kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi. Viljo vahvistaa yhdistyksen tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi Viljossa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton nettisivu ja tapahtumakalenteri.

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain yhdistyksen oman eVILJO-tunnuksen kautta.

REKISTERÖIDY