Ajankohtaista

13.2.2020

Mitä enemmän hakusanoja sitä parempi näkyvyys

eViljo-tiimi haluaa muistuttaa yhdistyksiä ja yhteisöjä eViljo -hakusanojen tärkeydestä. Toiminnastanne kannattaa rekisteröinnin yhteydessä antaa mahdollisimman paljon hakusanoja, jotta toiminnastanne kiinnostuneet löytävät yhdistyksenne/yhteisönne eViljo-hakukoneen avulla, joka löytyy eViljo:n etusivulta.Rekisteröitymisen jälkeen hakusanoja yhdistyksen/yhteisön toiminnasta voi lisätä myöhemmin omien eViljo -tunnusten kautta, jotka lähetetään yhdistyksen/yhteisön yhteyshenkilöiden sähköpostiin rekisteröinnin jälkeen.

Hyvänä esimerkkinä hakusanojen toimivuudesta mainittakoon Kaustisen Nuorisoseura. Eräs kansantanssista kiinnostunut halusi saada enemmän tietoa Ottosista. Hän ei kuitenkaan tiennyt, että kuka tai mikä taho Ottosten toiminnasta vastaa. Hän päätti kysyä asiaa eViljo -hausta kirjoittamalla hakusanaksi Ottoset. Ja niin eViljo -haku vei tietoja hakeneen Kaustisen Nuorisoseuran eViljo -käyntikorttiin, josta on luettavissa kaikki keskeinen tieto yhdistyksen toiminnasta ja linkit yhdistyksen kotisivuille jne.

Joten pidetään eViljo -hakusanat runsainta ja päivitetään niitä tarvittaessa. Kiitos.  eVILJO

Yhdistysten ja yhteisöjen kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi. Viljo vahvistaa yhdistyksen tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi Viljossa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton nettisivu ja tapahtumakalenteri.

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain yhdistyksen oman eVILJO-tunnuksen kautta.

REKISTERÖIDY