Ajankohtaista

19.11.2020

Järjestöjen tietoturva kuntoon

KOSTI ry:n hallinnoima Järjestöt mukana muutoksessa Keski-Pohjanmaalla- hanke osallistui tiistaina Tietoturvan perusasiat kuntoon järjestöissä! -webinaariin.

Webinaarin puhujana toimi Anu Laitila, joka toimii tietoturva-asiantuntijana Kyberturvayhtiö Nixussa sekä vapaaehtoisena KyberVPK:ssa. Webinaarin aihe oli hyvin ajankohtainen mm. vastikään tietoon tulleen psykoterapiakeskus Vastaamon tietomurron vuoksi.

Webinaari johdatteli kuulijoita tietoturvan perusasioihin sekä antoi ensiapua tietoturvassa vastaantulevien haasteiden selvittämiseen. Organisaatiossa, kuten yhdistyksessä tai järjestössä, olisi hyvä pysähtyä pohtimaan tietoturvan nykytilaa; Kuka vastaa mistäkin? Miten eri skenaarioihin on varauduttu? Missä ja miten eri tietoja säilytetään? Kiinnostuksesi herätessä alla olevista linkeistä pääset tutustumaan itse tilaisuuteen sekä tilaisuuden materiaaliin. Materiaalin lopussa on linkkejä, joista voit alkaa itseopiskelemaan kyberturvallisuuteen liittyviä asioita, joilla voit parantaa organisaatiosi turvallisuutta! Lisäksi tilaisuuden tallenne on myöhemmin katsottavissa SOSTE:n ja Youtube kanavalla.

 15.12 SOSTE järjestää tunnin kestävä Digitaalisten etätyökalujen tietoturva – mitä niistä pitäisi tietää juuri nyt? -webinaari, johon ilmoittautuminen on nyt auki. Pääset tutustumaan ja ilmoittautumaan uuteen webinaariin tästä linkistä.eVILJO

Yhdistysten ja yhteisöjen kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi. Viljo vahvistaa yhdistyksen tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi Viljossa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton nettisivu ja tapahtumakalenteri.

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain yhdistyksen oman eVILJO-tunnuksen kautta.

REKISTERÖIDY