Ajankohtaista

1.2.2021

UNICEF Kokkolan vapaaehtoisryhmä

Unicef Kokkolan vapaaehtoistyhmä on toiminut jo yli 30 vuotta. Ryhmämme perustettiin lokakuussa 1987 ja monet edelleenkin aktiivisesti toimivista vapaaehtoisista ovat olleet mukana miltei alusta alkaen. Toimimme Kokkolassa ja sen ympäristössä maailman lasten hyväksi monin eri tavoin: tiedotamme maailman lasten tilanteesta ja lasten oikeuksista, keräämme varoja erilaisten tapahtumien ja tempausten avulla.Vuosittainen koko perheen ulkoilupäivä Villa Elbassa (maaliskuu), edistämme UNCEF-kävelyjä ja UNICEF-koulujen toimintaa, osallistumme valtakunnalliseen UNICEFin janokeräykseen (huhtikuu), olemme suunnitelleet ja voimme toteuttaa Askel UNICEFille – kävelykampanjan,  valmistamme Anna ja Toivo -nukkeja ja pidämme nukentekotalkoita.

Kokoonnumme säännöllisesti kerran kuukaudessa ja aina tarvittaessa. Kokouspaikka ja -aika ilmoitetaan netissä Kokkolan tapahtumakalenterissa, sanomalehti Keskipohjanmaan yhdistyspalstalla ja facebookissa.

TULE MUKAAN!
Kutsumme Sinut mukaan rakentamaan maailmaa, jossa lapsen oikeus arvokkaaseen ja turvalliseen elämään toteutuu.

https://www.facebook.com/groups/225528907496131/

Yhteystiedot

PuheenjohtajaMerja Seppälä
Puhelin: 040 5880653
merja.seppala55(at)gmail.com

Varapuheenjohtaja Marja-Leena Pajunpää
Puhelin: 050 5285921
marja-leena.pajunpaa(at)hotmail.comeVILJO

Yhdistysten ja yhteisöjen kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi. Viljo vahvistaa yhdistyksen tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi Viljossa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton nettisivu ja tapahtumakalenteri.

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain yhdistyksen oman eVILJO-tunnuksen kautta.

REKISTERÖIDY