eVILJO

Yhdistysten ja
yhteisöjen
kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi ja yhteistoiminnan kehittämiseksi. eVILJO vahvistaa toimijoiden tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi eVILJO:ssa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton käyntikorttinäkymä, kotisivu ja tapahtumakalenteri!

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain oman eVILJO-tunnuksella, jonka saat sähköpostiisi rekisteröinnin jälkeen.

Lisää yhdistyksesi tiedot eVILJO:n rekisteriin.
Ajankohtaista

20.9.2016

Yhdessä Keski-Pohjanmaalla -lehti ilmestyy 13.10.

Keski-Pohjanmaan Kirjapaino Oyj. yhteistyössä Keski-Pohjanmaan liiton kanssa julkaisevat 13.10. kansalaistoimintaa käsittelevän lehden. Julkaisu jaetaan koko Keskipohjanmaan levikkialueelle, jolloin julkaisulla on 68 500 lukijaa.Arvoisat yhdistykset,


Keski-Pohjanmaan moni-ilmeisen kansalaitoiminnan kasvot tuodaan esille Yhdessä Keski-Pohjanmaalla -lehdessä, joka jaetaan Keskipohjanmaan levikkialueella jokaiseen kotitalouteen 13.10. Lehdessä pohditaan laajasti yhditystoiminnan nykytilaa ja tulevaisuutta. Kuinka edistää yhdistyksen viestintää ja näkyvyyttä? Mitä tarkoittaa Keski-Pohjanmaan liiton toimesta aloitetun järjestöstrategian laadinta yhdistystoimijan näkökulmasta? Millaista tukea KOSTI ry voi antaa keskipohjalaisille yhdistyksille? Mitä ajattelee vuoden 2016 kulttuuripalkinnon Suomen Kulttuurirahastolta vastaan ottanut professori Aila-Leena Matthies osallisuuden ja kansalaistoiminnan merkityksestä Keski-Pohjanmaalla? Entä mitä tapahtuu Halsualla Suomen täyttäessä ensi vuonna sata vuotta? jne. jne. 


Nyt yhdistystoimijoilla on hieno tilaisuus muistuttaa alueemme ihmisiä ja omaa kuntaa toiminnastanne esimerkiksi tulevien vuositapahtumien tai ytimekkään toimintakuvauksen kautta. Näytetään yhdistystoiminnan rikkaus yhdessä.


Ilmoitushinnat löytyvät ohesta mediakortista. Kannattaa kurkata!    


Esimerkiksi kyläyhdistys voisi julkaista seuraavan mainoksen:


MALLIkylällä tehdään ja toimitaan taas vuonna 2017:  • Umpihankijalkapalloturnaus 12.3.

  • Pilkkikilpailut 14.4

  • Lauluilta 7.7

  • Syystapahtuma 9.9.


Tervetuloa mukaan!