eVILJO

Yhdistysten ja
yhteisöjen
kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi ja yhteistoiminnan kehittämiseksi. eVILJO vahvistaa toimijoiden tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi eVILJO:ssa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton käyntikorttinäkymä, kotisivu ja tapahtumakalenteri!

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain oman eVILJO-tunnuksella, jonka saat sähköpostiisi rekisteröinnin jälkeen.

Lisää yhdistyksesi tiedot eVILJO:n rekisteriin.
Ajankohtaista

14.1.2016

Uusi vuosi 2016 tuo lisäpotkua eViljo:on

eViljo-sivusto julkistettiin syyskuussa 2014. Ensimmäinen vuosi oli eViljo:n kehitystarpeiden kartoittamisen aikaa. eViljo-tiimi kiittää käyttäjiä saamastaan runsaasta palautteesta.Talven 2016 aikana eViljo:lla on tarjota kansalaistoimijoille entistä paremmat lähtökohdat toimintansa viestintään ja näkyvyyteen. Kaikki tarjolla olevat mahdollisuudet ovat edelleen ilmaisia, ja sellaisina myös pysyvät. Nyt jos koskaan kannattaa tulla mukaan eViljo:on, jonka kautta yhdistyksenne/yhteisönne toiminta on näkyvää ja kaikkien ulottuvilla.


Uusia ominaisuuksia eViljo:ssa ovat etusivun ajankohtaista palsta, luettelo tuoreimmista rekisteröityneistä yhdistyksistä ja kuukausittain vaihtuvat yhdistysesittelyt. Lisää ilmaisia ominaisuuksia kansalaistoiminnan näkyvyyden parantamiseksi on tulossa Viljo:on rekisteröityneille toimijoille. Lähiaikoina yhdistys tai yhteisö voi käyntikortissaan julkaista itse tuottamiaan uutisia ja/tai tapahtumia. Uutisten julkaiseminen käy kätevästi toimijan omien eViljo-tunnusten kautta, joilla muokataan myös käyntikortin tietoja. Yhdistysten ja yhteisöjen uutisista tuoreimmat näkyvät hetken myös eViljo-sivuston etusivulla. Tämä uutispalvelu lisää entisestään kansalaistoiminnan näkyvyyttä.


eViljo-tiimi kiittää Keski-Pohjanmaan Kulttuuriliitto ry:tä sen osoittamasta 1500 euron tuesta eViljo:n kehittämiseen.


Kuvassa eViljo-palaverissa Toni Virrankoski, Esa Erkkilä ja Vesa Keränen. Kuvan nappasi Sanna-Maija.