Ajankohtaista

17.3.2021

Tule rohkeasti osaksi Yhdistysvoimaa!

Tärkeää tietoa Centrialla alkaneesta yhdistystoiminnan kehittämishankeesta. Mukaan toivotaan erilaisia ja eri kokoisia yhdistyksiä Keski-Pohjanmaan alueelta aktivoitumaan, uudistumaan ja toimimaan yhdessä yhdistystoiminnan vahvistamiseksi. KOSTI ry on yksi kumppaneista hankkeen suunnittelussa ja toteutuksessa. Löydetään yhdessä Iloa yhdistystoiminnasta!

Oletko kiinnostunut lähtemään kehittämään alueen yhdistystoimintaa?

Tule mukaan veturiyhdistystoimintaa, starttaamme

 Iloa yhdistystoiminnasta! -työpajalla 22.4. 2021 klo 14.00-16.00. 

Työpaja pidetään Centria-ammattikorkeakoululla, Talonpojankatu 2 Kokkola

Suunnitellaan yhdessä millainen yhdistystoiminnan kehittämisverkosto alueelle rakennetaan.  Iloa yhdistystoimintaan työpajassa ilotellaan erilaisten yhdistystoimijaprofiilien parissa ja haemme inspiraatiota palvelumuotoilun näkökulmasta.

Innostutaan yhdessä yhdistystoiminnan kehittämisestä. Tule rohkeasti mukaan ja tuo oma osaamisesi Yhdistysvoimaan!

Seuraamme tarkasti koronatilanteen kehittymistä ja viranomaisten ohjeistuksia. Tämä voi vaikuttaa sallittuun osallistujien määrään tai siihen voidaanko tilaisuus järjestää suunniteltuna ajankohtana. Otamme mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä niin monta henkilöä kuin mahdollista ja tiedotamme ilmoittautuneille tilanteesta tarpeen mukaan.

 Lisätietoa ja ilmoittautumiset : asta.aikkila-vatanen@centria.fi 

 Tule rohkeasti osaksi Yhdistysvoimaa! | SILTA yhteisöklubi (siltakokkola.fi)

 

 

 

 

 

 eVILJO

Yhdistysten ja yhteisöjen kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi. Viljo vahvistaa yhdistyksen tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi Viljossa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton nettisivu ja tapahtumakalenteri.

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain yhdistyksen oman eVILJO-tunnuksen kautta.

REKISTERÖIDY