eVILJO

Yhdistysten ja
yhteisöjen
kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi ja yhteistoiminnan kehittämiseksi. eVILJO vahvistaa toimijoiden tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi eVILJO:ssa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton käyntikorttinäkymä, kotisivu ja tapahtumakalenteri!

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain oman eVILJO-tunnuksella, jonka saat sähköpostiisi rekisteröinnin jälkeen.

Lisää yhdistyksesi tiedot eVILJO:n rekisteriin.
Ajankohtaista

14.1.2016

Lähetä esittely yhdistyksestä tai yhteisöstä eViljo:lle

eViljo esittelee etusivullaan jatkossa kuukauden yhdistyksen/yhteisön. eViljo-tiimi odottaa rentoja ja rehellisiä esityksiä maakuntamme monikirjavasta kansalaistoiminnasta.Voit lähettää vapaamuotoisen esittelyn yhdistyksestä/yhteisöstä osoitteeseen sanna-maija.kauppi(at)keski-pohjanmaa.fi. Muistathan liittää mukaan kuvan. Jutun pituus voi olla korkeintaan yksi A4 (noin 2500 merkkiä välilyönteineen). Jutut luetaan ennen julkaisua eViljo-tiimin puolesta, joten älä suotta pelkää kirjoitusvirheitä tai tekstin ulkoasua. Lähetä oma juttusi jo nyt. Annetaan keskipohjalaiselle kansalaistoiminnalle entistä enemmän näkyvyyttä.


Pääkuvassa pirteää virkistystoimintaa esittää Ruotsalon kyläyhdistys. Muistathan sinäkin liittää jutun yhteyteen kuvan toiminnastanne. Kiitos paljon!