eVILJO

Yhdistysten ja
yhteisöjen
kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi ja yhteistoiminnan kehittämiseksi. eVILJO vahvistaa toimijoiden tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi eVILJO:ssa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton käyntikorttinäkymä, kotisivu ja tapahtumakalenteri!

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain oman eVILJO-tunnuksella, jonka saat sähköpostiisi rekisteröinnin jälkeen.

Lisää yhdistyksesi tiedot eVILJO:n rekisteriin.
Ajankohtaista

21.1.2017

Lähetä esittely yhdistyksestä tai yhteisöstä eViljo:lle

eViljo esittelee etusivullaan joka kuukausi uuden yhdistyksen tai yhteisön. Hyödynnä näkyvyys ja kirjoita oma yhdistysesittelysi.Voit lähettää vapaamuotoisen esittelyn yhdistyksestä/yhteisöstä osoitteeseen sanna-maija.kauppi(at)keski-pohjanmaa.fi. Muistathan liittää mukaan kuvan. Juttu voi olla lyhyt tai pitkä ja se voi kertoa esimerkiksi menneistä tai tulevista tapahtumjista. Jutut luetaan ennen julkaisua eViljo-tiimin puolesta, joten älä suotta pelkää kirjoitusvirheitä tai tekstin ulkoasua. Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi olisi hienoa, jos kirjoittaisit juttuun muutamalla sanalla juhlavuoden suunnitelmistanne, mikäli niitä on.

Kaikki kuukauden yhdistysesittelyt tallentuvat arkistoon ja niitä voi käydä lukemassa milloin vain. Yhditysesittely on kätevä jakaa myös sosiaalisessa mediassa.