Ajankohtaista

30.3.2021

Järjestökeskukset kolmen maakunnan alueella hakee uusia työntekijöitä.

Sinustako Järjestöklinikka-hankkeen osaaja? Järjestökeskuksia hallinnoivat Pohjanmaan Yhdistykset ry (POHY), Kosti ry Keski-Pohjanmaalta sekä Yhteisöjen Yhdistys ry Etelä-Pohjanmaalta toteuttavat yhteishankkeen, jonka toiminta tukee ja vahvistaa paikallisten ja alueellisten sotejärjestöjen erilaisia toimintaedellytyksiä sekä kehittää alueen sote-järjestöjen oppilaitos- ja yritysyhteistyötä (Järjestöklinikka 2021–2023). Toiminnan tavoitteena on tukea järjestökeskuksien ja niiden jäsenjärjestöjen toimintaedellytyksiä. Toiminta edistää yritys- ja oppilaitosyhteistyötä, järjestöjen jäsenhankintaa sekä jäsenjärjestöjen toiminnan kehittämistä. Toiminnan päätoteuttajana on Pohjanmaan yhdistykset ja osatoteuttajina Kosti ry ja Yhteisöjen Yhdistys ry.

Hanketyöntekijä Kokkolassa

Tulet toimimaan yhdessä Vaasan hankekoordinaattorin ja Seinäjoen hanketyöntekijän kanssa. Tulet toteuttamaan hanketta ja tekemään yhteistyötä järjestöjen, yritysten ja oppilaitosten kanssa Keski-Pohjanmaalla. Työtehtäviisi kuuluu mm. viestintä ja markkinointi, verkostoyhteistyö, koulutus, tilastointi sekä raportointi. Toimipisteesi on Kokkolassa SILTA yhteisöklubin tiloissa www.siltakokkola.fi.

Odotamme työntekijältä

- soveltuvaa korkeakoulututkintoa

- vahvaa järjestötoiminnan tuntemusta

- erittäin hyvää suullista ja kirjallista suomen kieltä ja hyvää ruotsin kielen taitoa

- hankeosaamista ja organisointitaitoja

- vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja

- hyvää viestintäosaamista

- yhteistyökykyä ja verkosto-osaamista, esim. oppilaitos- ja yritysyhteistyö

- itsenäistä työotetta.

- Työkokemus sosiaali- tai terveysalalta katsotaan eduksi.

Tehtävien hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä ja työskentelyä osittain myös iltaisin. Työsuhde alkaa kesäkuussa 2021, mikäli STM hyväksyy STEA:n rahoitusehdotuksen, ja kestää toukokuun loppuun 2024. Palkka määräytyy sosiaalialan järjestöjen TES:n mukaisesti, koeaika on 6 kuukautta.

Tarjoamme hyvän työyhteisön, hanketiimin tuen, laajan verkoston sekä mielenkiintoisia ja vaihtelevia tehtäviä.

Keski-Pohjanmaan alueen rekrytoinnin toteuttaa Kosti ry. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen viimeistään perjantaina 16.4. klo 16 mennessä sirpa.nevasaari@siltakokkola.fi.

Hanketyöntekijän työpaikkaa koskevat puhelintiedustelut 13.4. tai 14.4. klo 8–10 toiminnanjohtaja Sirpa Nevasaari 050 382 6196.


eVILJO

Yhdistysten ja yhteisöjen kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi. Viljo vahvistaa yhdistyksen tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi Viljossa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton nettisivu ja tapahtumakalenteri.

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain yhdistyksen oman eVILJO-tunnuksen kautta.

REKISTERÖIDY