eVILJO

Yhdistysten ja
yhteisöjen
kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi ja yhteistoiminnan kehittämiseksi. eVILJO vahvistaa toimijoiden tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi eVILJO:ssa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton käyntikorttinäkymä, kotisivu ja tapahtumakalenteri!

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain oman eVILJO-tunnuksella, jonka saat sähköpostiisi rekisteröinnin jälkeen.

Lisää yhdistyksesi tiedot eVILJO:n rekisteriin.
Ajankohtaista

1.1.2017

I.S.K.U.

Lauluyhtye I.S.K.U. on pieni sekakuoro, jossa on 11 jäsentä. Ohjelmistoa riittää laidasta laitaan, uusia neliäänisiä lauluja harjoitellaan tarpeen mukaan.



Ystävänpäivänä 14.2.2017 meillä on erikoinen konsertti. Talviharmonikkaviikkoon kuuluva ilmainen sohvakonsertti pidetään huonekaluliikkeessä, jossa yleisö saa istua liikkeen sohvilla ja kuunnella meidän laulujamme ja välissä He-Li-Kat lausuu runoja. Tilaisuus on yksi Suomi100-vuoden tapahtumista ja ohjelmisto molemmilla on aiheeseen sopivasti Suomi-painotteinen.

Suomi100 on meille tärkeä asia. Juhlavuonna panostamme itsenäisyyteen liittyvien laulujen harjoitteluun ja käymme laulamassa vanhainkodeissa, sairaalassa ja terveyskeskuksessa. Finlandia, Maamme-laulu ja muut tärkeät Suomi-laulut ovat varmasti yleisölle arvokasta kuultavaa.

Vuosi 2017 on meille muutenkin kiva, meillä on myös omat synttärit; Suomi 100 – I.S.K.U. 10.

Lisää meistä voit lukea eViljo käyntikortistamme, josta on myös suora linkki Facebook -sivuillemme. Käyntikorttimme löydät kirjoittamalla eViljo -etusivulla olevaan hakukenttään I.S.K.U.

 

Terkuin,

iloinen lauluyhtye I.S.K.U.