Ajankohtaista

1.9.2021

Kokkolanseudun Hengitysyhdistys ry

Yhdistyksemme edistää hengityssairaiden ja heidän läheistensä elämänlaatua ja terveyttä sekä toimimme edunvalvonta- ja tukijärjestönä ja pidämme puhdasta elinympäristöä tärkeänä. Olemme Hengitysliiton paikallisyhdistys. Toimialueenamme on Kokkola, Kruunupyy, Kannus, Toholampi, Veteli, Halsua, Perho ja Kaustinen.Tuemme ja ohjaamme hengityssairaita kuntoutukseen ja sopeutumisvalmennukseen hakeutumisessa, vertaistuen löytämisessä ja tupakoinnin lopettamisessa.

Järjestämme virkistystä muun muassa tekemällä erilaisia retkiä ja järjestämällä erilaisia tapahtumia. Järjestämme myös ohjattua liikuntaa eri puolilla toiminta-aluettamme. Kannustamme jäseniämme myös omaehtoiseen liikkumiseen.

Kehitämme itseämme ja ennakoimme ajankohtaisia asioita järjestämällä yleisö- ja tiedotustilaisuuksia. Tiedotamme tilaisuuksistamme Keski-Pohjanmaan Yhdistyksen -palstalla, sähköpostein ja tekstiviestein.

Ajankohtaiset tapahtumat löydät tapahtumakalenteristamme.

Vaikutamme asiantuntijajärjestönä kansalaismielipiteeseen ja päättäjiin sekä kehitämme jäsenpalveluja ja yhteistyöverkostoja. Jäsenkirjeen lähetämme kaikille jäsenille kerran vuodessa. Jäsenkirjeessä kerrotaan ajankohtaisista asioista, vertaistukiryhmistä ja retkistä, joita teemme.

Yhteistyökumppaneitamme ovat muun muassa alueemme terveyskeskukset, apteekit  sekä sairaalan keuhkopoliklinikka ja -osasto.

Hengityssairaus vaikuttaa elämään ja toimintaan.  Olemme tukenasi.

Yhteystiedot

Yhdistyksen sähköpostiosoite
kokkolanseutu@hengitysyhdistys.fi

Yhteyshenkilöt

PuheenjohtajaSatu Heinoja
Puhelin: 040 7036379
satu.heinoja@hengitysyhdistys.fi


Varapuheenjohtaja Helena Hilli
Puhelin: -
kokkolanseutu@hengitysyhdistys.fi

 
 

 eVILJO

Yhdistysten ja yhteisöjen kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi. Viljo vahvistaa yhdistyksen tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi Viljossa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton nettisivu ja tapahtumakalenteri.

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain yhdistyksen oman eVILJO-tunnuksen kautta.

REKISTERÖIDY