Ajankohtaista

28.10.2021

Kokkolan Marttayhdistys ry

Martoilla on arjen sujumista edistävää toimintaa. Elämän laatua lisäävä osaaminen ja yhteistoiminta. Yhteisöllisyyden edistäminen aktivoimalla yhdessä tekemiseen ja vaikuttamiseen.Viikoittaiset kokoontumiset yhteisten teemojen puitteissa käsitöiden tekemistä sekä erilaisia kursseja ja luentoja ajankohtaisista aiheista. Osallistumisia kulttuuri ja erilaisiin tapahtumiin, teemme myös opintomatkoja ja tutustumiskäyntejä. Meillä on varamummotoimintaa, perinteisten käsityötaitojen opettamista arkiruokaa monella tapaa yksineläjien ruokakursseja.

Kokoonnumme omissa tiloissamme Marttalassa, Pitkänsillankatu 18 B, 3. krs (käynti Kaarlelankadun puolelta) joka keskiviikko klo 13.00 käsityökerhon merkeissä. Marttailloista ilmoitetaan erikseen.

Olet tervetullut tutustumaan meihin ja toimintaamme ilman ennakkoilmoittautumista!

Yhdessä mukavampi kuin yksin!

Kokkolan Marttayhdistys ry | Marttayhdistykset (martat.fi)

Yhteyshenkilöt

VarapuheenjohtajaHelinä Wiik
Puhelin: 0504075935
wiikhelina24@gmail.com


Taloudenhoitaja Aino Jylhä
Puhelin: 0503283612
wiikhelina24@gmail.comeVILJO

Yhdistysten ja yhteisöjen kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi. Viljo vahvistaa yhdistyksen tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi Viljossa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton nettisivu ja tapahtumakalenteri.

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain yhdistyksen oman eVILJO-tunnuksen kautta.

REKISTERÖIDY