Ajankohtaista

3.11.2021

Kutsumme teidät myös vammaispalvelujen timanttityöpajaan!

Hei! KUTSUMME TEIDÄT KESKI-POHJANMAAN VAMMAISPALVELUJEN TIMANTTITYÖPAJAAN! Työpaja järjestetään Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten, Kosti ry:n ja Järjestöjen sote-muutostuen yhteistyönä 11.11.2021 klo 17-19 etäyhteyksin. Työpaja on suunnattu vammaispalvelujen yhdyspinnoilla toimiville järjestö- ja yhdistystoimijoille sekä julkisen sektorin toimijoille. Kutsua saa välittää alan järjestötoimijoille. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Työpaja on osa Järjestöjen sote-muutostuen, järjestökentän ja Soiten välistä työpajasarjaa Keski-Pohjanmaan hyvinvointialueen järjestöyhteistyön timantin löytämiseksi.Yhteistyöterveisin:

Johanna Saarivaara
järjestöasiantuntija, Järjestöjen sote-muutostuki
Kainuu | Keski-Pohjanmaa | Lappi | Pohjois-Pohjanmaa
Lapin sosiaali- ja terveysturvayhdistys ry
040 580 3765 https://www.facebook.com/johannasotemuutostuki/
SOSTE Suomen sosiaali ja terveys ry:n ja alueellisten verkostojärjestökumppaneiden muodostama Järjestöjen sote-muutostuki työskentelee sen puolesta, että sosiaali- ja terveysjärjestöt vakiinnuttavat paikkansa ihmisten osallisuuden, terveyden, hyvinvoinnin ja turvallisuuden edistäjinä sote-uudistuksen jälkeisessä Suomessa. Tutustu muutostuen tekijöihin Järjestöjen sote-muutostuen verkkosivulla!

Liity kokoukseen napsauttamalla tästäeVILJO

Yhdistysten ja yhteisöjen kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi. Viljo vahvistaa yhdistyksen tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi Viljossa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton nettisivu ja tapahtumakalenteri.

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain yhdistyksen oman eVILJO-tunnuksen kautta.

REKISTERÖIDY