Ajankohtaista

29.11.2021

Iltakyyti alkaa!

kaikille avoin Iltakyyti-kokeilu Kaustinen-Veteli -alueella ja Kannus-Toholampi -alueilla. Ajo alkaa Kaustisella ja Vetelissä 23.11.2021 ja Kannuksessa ja Toholammilla 30.11.2021. Reittien tarkemmat tiedot ovat Kulukuri.com -liikennepalvelussa.

Iltakyyti ajetaan tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin. Kaustinen-Veteli aloittaa toiminnan 23.11.2021 ja Kannus-Toholampi aloittaa toiminnan 30.11.2021. Iltakyytiä ei ajeta joululoman aikana 27.12.2021-10.1.2022.

Kyyti on tilattava etukäteen klo 15 mennessä. Runkoreitti on mietitty yhdessä harrastustoimintaverkoston kanssa. Harrastajia toivotaankin kovasti hyödyntämään Iltakyytiä, mutta kuka tahansa on tervetullut kyytiin.

Iltakyyti kiertää tiettyä runkoreittiä, mutta poikkeaa reitiltä hakemaan asiakkaan kotiportilta, ja viemään haluttuun pisteeseen runkoreitin lähellä, kertoo Kyytiin2 -hankkeen projektipäällikkö Tomas Luoma.

ILTAKYYDIN hinnat ovat 4 EUR/matka, 6 EUR/menopaluu tai 15 EUR/kuuden matkan leimakortti. Iltakyyti maksetaan kuljettajalle kyytiin noustessa. Myös leimakortin voi ostaa samalla ja maksaa seuraavilla kerroilla leimakorttia käyttäen. Maksutapoina käyvät yleisimmät maksukortit sekä käteinen. Koronan vuoksi korttimaksu on suositeltavampaa.

Iltakyytiä voi kokeilla ilmaiseksi Kaustinen-Veteli -alueella 2.12.2021 asti ja Kannus-Toholampi -alueella 9.12.2021 asti.

Lisätietoja mm. ajoreitistä ja -päivistä, kyydin tilaamisesta ja maksamisesta https://kulukuri.com/joukkoliikenne/iltakyyti

Keskipohjalaiset Kylät ry Byarna i Mellersta Österbotten rf

Katso käyntikortti »

eVILJO

Yhdistysten ja yhteisöjen kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi. Viljo vahvistaa yhdistyksen tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi Viljossa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton nettisivu ja tapahtumakalenteri.

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain yhdistyksen oman eVILJO-tunnuksen kautta.

REKISTERÖIDY