Ajankohtaista

23.2.2017

Ruotsalon kevättalven tapahtumia

Ruotsalon kyläyhdistyksen vilkkaimpia vuodenaikoja on kevättalvi. Tänä vuonna tapahtumien ketjun aloitta kylän mestaruushiihdot eli Eskon hiihdot lauantaina 11.3. klo 11. Oikkuilevat säät saattavat aiheuttaa muutoksia aikatauluihin tai ohjelmasisältöihin, joten kannattaa aina tarkistaa eViljo -tapahtumakalenteristamme, onko tapahtumaan tullut muutoksia.

Ruotsalon kyläyhdistyksen reippaan kevättalven ensimmäinen tapahtuma on kylän mestaruushiihdot eli Eskon hiihdot lauantaina 11.3. klo 11.00. Kokoontuminen tapahtuu entisen seurantalon maastossa. Nuorimmat ladulle aseteltavat hiihtäjät ovat hädin tuskin oppineet kävelemään, mikä osaltaan tekeekin kisasta ainutlaatuisen. Varttuneemmat pyyhältävät kilpamatkan niin nopeaan, että ainakin edellisenä vuonna kellomiehillä oli hankaluuksia pysyä perässä. Tervetuloa kokemaan kisatunnelmaa Lahden MM-kisojen ohessa myös Ruotsalolle.

Toinen maaliskuun supertapahtuma Ruotsalon kylällä on Talvipäivä, jota vietetään Vähäjärven jäällä sunnuntaina 19.3. klo 14-16. Mikäli jää on lumeton ja vetinen, pidetään tapahtuma koulun takana olevassa mäessä ja peltoaukealla. Ohjelmassa jälleen tuttuun tapaan saappaan heittoa (Nokia 42 vuosimallia 1998), linnunpönttöjen tekoa, aarteenetsintää ja norsupalloilua. Uutena lajina tämän vuoden ohjelmassa on pilkkiminen, johon tutustuaan Kälviän Metsäveikkojen perhepartion opastuksella. Norsupalloiluun otetaan joukkueita vastaan aina 12.3. asti, jolloin osallistujalista sulkeutuu. Kentällä saa kerrallaan olla 5 pelaajaa. Mukana ovat jo FC Laihat Torpparit, Kyläyhditys ja FC PePUT. Puffetti tarjoaa erinomaiset tankkausmahdollisuudet. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Ruotsalon vanhempainyhdistyksen, Diakoniakylätoimikunnan ja Kälviän Metsäveikkojen perhepartion kanssa.

Kevättalven tapahtumat päättää lauantaina 1.4. pidettävät pilkkikilpailut Vähäjärven jäällä klo 9.00-11.00. Sarjat ovat alle 16-vuotiaille ja aikuisten sekasarja. Voittaja on painavimman kalasaaliin saanut. Palkintoina muun muassa kylän hienoja tuotteita ja muuta mukavaa. Osallistumismaksu aikuisilta 10 euroa, alle 16-vuotiaat ilmaiseksi. Ja tässäkin tapahtumassa puffetista voi ostaa evästä.

Tervetuloa näkemään ja kokemaan Ruotsalon kevättalvi!


Ruotsalon kyläyhdistys ry.

Katso käyntikortti »

eVILJO

Yhdistysten ja yhteisöjen kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi. Viljo vahvistaa yhdistyksen tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi Viljossa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton nettisivu ja tapahtumakalenteri.

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain yhdistyksen oman eVILJO-tunnuksen kautta.

REKISTERÖIDY