eVILJO

Yhdistysten ja
yhteisöjen
kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi ja yhteistoiminnan kehittämiseksi. eVILJO vahvistaa toimijoiden tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi eVILJO:ssa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton käyntikorttinäkymä, kotisivu ja tapahtumakalenteri!

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain oman eVILJO-tunnuksella, jonka saat sähköpostiisi rekisteröinnin jälkeen.

Lisää yhdistyksesi tiedot eVILJO:n rekisteriin.
Ajankohtaista

23.2.2017

Mitä keskipohjalaisuus sinulle merkitsee?

Keski-Pohjanmana Kulttuuriliitto ry:lle keskipohjalaisen yhteishengen ja identiteetin vahvistaminen ovat toiminnan keskeisimpiä kulmakiviä. Vuonna 2017 Kulttuuriliitto haluaa herätellä keskipohjalaisia kertomaan, että mitä keskipohjalaisuus heille merkitsee?

Kulttuuriliitto ry:n vuoden 2017 toimintasuunnitelmaan kirjattiin tavoite, että vuoden aikana Kulttuuriliitto aktivoi keskipohjalaisia keskusteluun, että mitä keskipohjalaisuus meille merkitsee? Ajatuksen innoittajana on lähestyvä Keski-Pohjanmaa päivä 12.9., jota vietetään ensimmäistä kertaa. Keski-Pohjanmaa päivä on jatkumo maakuntajuhlille, joita on maakunnassa vietetty läpi itsenäisyytemme ajan, mutta toisaalta ensimmäinen Keski-Pohjanmaa päivä avaa ihan uuden mahdollisuuden juhlia keskipohjalaisuutta. Viime vuosina maakuntajuhlia on ollut harvakseltaan, eikä niillä ole ollut enää entisenlaista merkitystä tai loistoa, mikäli aikaa vertaa 1930-ja 1940-lukujen kultavuosiin.

Mitä keskipohjalaisuus lopulta merkitsee meille keskipohjalaisille? Mistä olemme erityisen ylpeitä? Mistä haluaisimme kertoa muille suomalaisille? Kulttuuriliitto kannustaa keskusteluun sosiaalisessa mediassa tunnisteella #minäkeskipohjalainen. Ajatuksia voi lähettää myös sihteerille osoitteeseen sanna-maija.kauppi(at)keski-pohjanmaa.fi

Kiitos!

Oheisen kuvan omistaa Keski-Pohjanmaan liitto. Kuva on Lohtajan maakuntajuhlilta vuodelta 1938.


Keski-Pohjanmaan Kulttuuriliitto ry.

Katso käyntikortti »