eVILJO

Yhdistysten ja
yhteisöjen
kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi ja yhteistoiminnan kehittämiseksi. eVILJO vahvistaa toimijoiden tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi eVILJO:ssa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton käyntikorttinäkymä, kotisivu ja tapahtumakalenteri!

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain oman eVILJO-tunnuksella, jonka saat sähköpostiisi rekisteröinnin jälkeen.

Lisää yhdistyksesi tiedot eVILJO:n rekisteriin.
Ajankohtaista

1.3.2017

ACHILLES R.Y. - Kokkolalainen jousiammuntaseura

Kokkolalainen jousiammuntaseura ACHILLES täyttää tänä vuonna 60 vuotta. Tällä hetkellä jäsenmäärä on noin 40, joista puolet käyvät kilpailemassa ja heistä parhaat myös Euroopan mestaruuskisoissa. Seuran toimintaan kuuluu oleellisesti ampumaopastus erilaisille ryhmille, mm. kouluille ja työpaikoille.Kokkolalaisessa jousiammuntaseurassa on päällä täysi tohina, sillä seura järjestää jousiammunnan 18 metrin suomenmestaruuskisat Kampushallissa 4.-5.3. Paikalle on tulossa 94 ampujaa ja 14 joukkuetta. ACHILLES ei ole kisajärjestäjänä keltanokka, sillä seura järjesti vuoden 2016 aikana SJAL:n alaisia kansallisia kisoja kaksi: sisäkisat tammikuussa ja lokakuussa – sekä ulkona nuorten SM-kisat. Lisäksi seura pyöritti niin sanottua divarikisaa syksyn aikana. Maaliskuun ensimmäisen viikonlopun halli SM-kisat lähetään suorana lähetyksenä netin kautta osoitteessa live.limetv.fi Tervetuloa seuraamaan! 

Vuosi 2016 oli kaikin puolin seuralle jälleen aktiivinen toiminnan vuosi. Virallisissa kilpailuissa kävi vuoden aikana yhteensä 20 seuran ampujaa. ACHILLES saavutti vuoden 2016 aikana viisi henkilökohtaista SM mitalia: kolme kultaa ja kaksi pronssia. Joukkueena ACH voitti SM-kultaa ja pronssia. Sekä yhden hopean ja yhden pronssin Mixed-Team parikilpailuista. PM-kilpailuista seuralla tuli yksi hopea. Lisäksi seuralla oli edustus 70m EM-kisoissa. 

Seura panostaa erittäin paljon junioritoimintaan, jotta jousiammunta säilyy vireänä harrastusmuotona myös tulevaisuudessa. Vuonna 2016 seuralla oli kolme varattua sisäharjoitusvuoroa ja ulkokenttä oli koko kesäkauden käytössä. Lajiesittelyjä pidettiin noin 50 mukaan lukien talvikauden lauantaiopastukset. Opastettavia vuoden aikana noin oli 370. Achilles järjesti myös ”Ensinuoli” kurssin johon osallistui 6 junioriampujaa. 

Jousiammunta on tutustumisen arvoinen harrastus. ACHILLES tarjoaa matalankynnyksen mahdollisuuden tutustua lajiin. Tervetuloa mukaan toimintaamme. Lisätietoa meistä eViljo –käyntikortistamme ja osoitteesta http://achilles.sporttisaitti.com/

Yhteyshenkilöitämme ovat:

Matti Haapaniemi, puh 0504445245, mattihaapaniemi51@gmail.com

Veijo Isopahkala, puh 0400718855, veijo.isopahkala@veikkaus.fi