eVILJO

Yhdistysten ja
yhteisöjen
kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi ja yhteistoiminnan kehittämiseksi. eVILJO vahvistaa toimijoiden tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi eVILJO:ssa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton käyntikorttinäkymä, kotisivu ja tapahtumakalenteri!

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain oman eVILJO-tunnuksella, jonka saat sähköpostiisi rekisteröinnin jälkeen.

Lisää yhdistyksesi tiedot eVILJO:n rekisteriin.
Ajankohtaista

1.5.2017

Ruotsalon vanhempainyhdistys ry - kivaa yhdessä!

Yhdistyksemme toimii Ruotsalon kylän lasten ja nuorten hyväksi ja järjestää erilaisia tapahtumia ja tilaisuuksia sekä tekemistä vapaa-ajalla.Edellisinä vuosina olemme avustaneet Ruotsalon koulun lapsia mm. tukemalla heidän leirikoulukassaa. Ruotsalon päiväkodin lapset saavat vuosittain lahjoituksia esimerkiksi xylitoli-pastellien hankkimiseen ja myös Ruotsalon mammat-ryhmää avustetaan lahjoituksin ja tukemalla yhteisiä retkipäiviä.
 
Olemme aktiivisesti mukana Ruotsalon kylän erilaisissa tapahtumissa ja tempauksissa kahvitusten ja arvontojen järjestäjinä. Olemme vuosittain järjestämässä Ruotsalon koulun kaukalon pystyttämistä sekä purkamista yhdessä koulun ja kaupungin kanssa. Toimimme ja teemme tiivistä yhteistyötä myös Ruotsalon kyläyhdistyksen kanssa.
 
Tulevana vuonna 2017 olemme suunnitelleet myös monenlaista tapahtumaa ja tekemistä lapsille, nuorille ja perheille. Suomi 100 -juhlavuotta nostamme esiin yhdessä Ruotsalon kyläyhdistyksen kanssa Voimankoitto 2017 -tapahtumassa Helatorstaina 25.5. Tervetuloa kaikki ulkoilemaan ja Vähäjärveä kiertämään hyvän seuran ja kauniin luonnon siivittämänä.
 
Olemme ehkä hieman näkymätön, mutta mielestämme tärkeä, arvokas ja aktiivinen toimija Ruotsalon kylän lasten, nuorten ja perheiden hyvinvoinnin ja viihtyvyyden takaamiseksi sekä yhteisöllisyyden ja osallisuuden lisäämiseksi koko kylän hyväksi!
 
Yhdistyksemme ei peri erillistä jäsenmaksua jäseniltä, mutta halutessaan jäsenet ja myös muut henkilöt saavat maksaa yhdistykselle kannatusmaksun, joka voi olla 10,00 € suuruinen, tai jokin muu itse määrittelemä summa.
Yhdistyksen tilinro. on FI60 5162 1420 0294 99
 
Voit myös liittyä jäseneksi täyttämällä jäsentietolomakkeen (mm. koulun ja Pk:n ilmoitustauluilla) tai ilmoittamalla samat tiedot s-postiin: outi.hakunti@gmail.com.
 
Jos koet asiamme tärkeäsi itsellesi ja yhteiseksi meille kaikille lapsiperheille, tule mukaan toimintaamme, mukavaan yhdessäoloon ja ideoimaan uutta tekemistä!
 
Ruotsalon kylän lasten, nuorten ja lapsiperheiden puolesta!
 
eViljo käyntikorttiimme voit kurkata tämän linkin takaa http://www.eviljo.fi/Yhdistys.aspx?sid=1103